Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Ремонт на интериора на автомобила - претапициране


Професионално ремонтиране и персонализиране на интериора на автомобилите


  •  Пълно претапициране

  •  Смяна на панели

  •  Подпълване на седалки  •  Подложки за седалките по поръчка - всеки размер или формаЗащо да изберете нас?
Ние сме професионалисти

Нашият екип е с дългогодишен опит


Гаранция за качествоКЛИЕНТ 1: Пълно претапициране на седалките

Ние предлагаме специализирани услуги за подмяна на кожени тапицерии за модерни и класически автомобили. Като специалисти, ние не винаги трябва да ремонтираме целият интериор. Можем да персонализираме панели или седалки, които да се съчетаят с останалата част от кожата в колата ви; Това може да ви помогне да спестите много време, пари и да запазите автентичността на класически автомобил.


Фотографиите по-горе са от класически автомобил с много износени кожени седалки. Шевовете са отворени и кожата е силно напукана, тази кола не подлежи на възстановяване на кожата, затова решихме да претапицираме. Първата снимка показва щетите преди, а втората и третата снимка са от един от нашите тапицери, които изрязват и оразмеряват новите кожени панели.

След като всички панели са нарязани, те се пришиват на шевната машина в оригиналния шаблон. 

Последната част е зашиване на шнуровете върху кожата и повторно обличане на кожата на оригиналната рамка на седалката. Не можете да купите кожа, в същият цвят, така че боядисахме друга кожа в същият цвят, която да съвпадне. Но след като направихме това, изглеждаше като нова кожа, тъй като цветът беше перфектен и имахме нужда от предните седалки, които отново сменихме, за да съответстваме на старите задни седалки. За да постигнем възрастен външен вид, ние напръскахме допълнителен цвят, много фино върху повърхността, за да потъмним кожата надолу.


Завършените седалки - Двете предни седалки са сложени отново в колата и съвпадат перфектно със задните седалки, запазвайки автентичността на автомобила.Все още не сте убедени? Обърнете внимание на нашите Photo Gallery