Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Как да почистим интериор на ретро автомобилКак да почистим коженият интериор на класически автомобили

С постоянно износване кожените интериори на автомобилите могат да привлекат мръсотия, дълбоко в порите на кожата. Интериорът на класическите автомобили в частност може да стане скучен и натрапчив с възрастта и износването. В това ръководство ще ви напътстваме как най-добре да почистите и защитите тези кожи с продуктите на Furniture Clinic  Leather Ultra Clean & Leather Protection Cream. Изпълнете стъпките в това ръководство, за да получите най-добри резултати:

1. Впръскайте Leather Ultra Clean  гъба и я размачкайте да образува пяна - пяната ще попие излишната мръсотия, което ще гарантира, че тя няма да се разпространи около парчето, контролирайки ефективно почистването.

2. Разтъркайте гъбата в кръгообразно движение в порите на кожата, за да премахнете всички замърсявания и мазнини  от повърхността и пукнатините на кожата

3. Furniture Clinic’s Leather Ultra Clean не съдържа разтворители или абразиви, затова е абсолютно безопасен и конструиран да се използва за всички цветове и видове кожа, както и да е в контакт с кожата, без значение колко е чувствителна.

4.След като кожата бъде почистена, тя ще трябва да бъде защитена, за да се направи това използвайте Furniture Clinic’s Leather Protection Cream, трябва само да нанесете малко количество на кърпа, това е достатъчно да защитите кожата за дълго.

5. Furniture Clinic’s Leather Protection Cream подхранва и освежава кожата, като възстановява луксозният кожен аромат. След като завършите това, интериорът ви ще се чувства свеж, подхранен и ще изглежда видимо по-чист и по-здравословен.