Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
ФЪРНИЧЪР КЛИНИК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Условия за доставка

Безплатна доставка за покупки над 100лв

Моля, имайте предвид, че поръчки, направени до 16ч., се изпращат на същия работен ден. Поръчки, направени след 16ч., се изпращат на следващия работен ден. * При наличност в България

Пратки с тарифно тегло над 20 кг се приемат и доставят от куриера от и до приземен етаж на сградата, в която е адресът на получателя. Той приема да осигури съдействие на куриера за товаренето и разтоварването. 

ВАЖНО:

Възможно е някои от продуктите, които поръчвате да не е наличен в България и да се достави от съответен склад в Европа.

В тези случаи, доставката се удължава със срок между 10 - 20 дни. Доставката е без допълнително оскъпяване.

* * * 

Фърничър Клиник България  ЕООД ( „Доставчик”) доставя всяка поръчана стока чрез използване на трето лице – куриер по своя преценка.

Срокът на доставка на стоката и началният момент, от който тече, е определен за всяка стока поотделно при сключване на договора за покупко-продажба. Клиентът получава електронно писмо на посочен от него електронен адрес, указващ статуса на поръчката (подготвя се, предадена на куриер, доставена и др. подобни).

В случай че стоката е налична, същата се доставя до 2 работни дни. В посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни.

Доставчикът си запазва правото да определя по-дълъг срок, за което уведомява Клиента.

В случай че Доставчикът не е определил срок за доставка, срокът на доставка на стоките е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.

В случай че Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Клиента и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която Доставчикът е следвало да изпълни задължението си по договора.