Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Easy Leather Restoration Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Special offer containing 500ml Leather Ultra Clean and 250ml Leather Re-Colouring Balm to clean and restore leather.

Комплект за лесно възстановяване на цвета500ml Leather Ultra Clean - 42лв
250ml Leather Re-Colouring Balm - 35.88лв
кърпа и гъба

Нормално 77.00 лева, сега само

72.00 лева

Наличен и готов за доставка

Цветове

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

Комплектът за лесно възстановяване на цвета на кожата ви позволява идеално да почистите кожата, за да премахнете цялата повърхностна мръсотия, мазнини и замърсявания, и след това да възстановите цвета.

Leather Ultra Clean

Безопасен за употреба, нежен почистващ препарат за кожа, който може да премахне дори най-трудните петна от кожата. Почистване с гъба, за да се образува пяна, която ще почисти дори и в порите на кожата.

Leather Re-Colouring Balm

The Leather Re-Colouring Balm възстановява цвета на всички стари и нови кожени изделия. Предлага се в 21 цвята, формулирани за употреба върху кожа от тъмен до светъл нюанс. Той работи чудесно при изтъркани зони и които са били изложени на слънчева светлина или директна топлина, и е идеален за оцветяване на драскотини от котки и повторно оцветяване на изсъхнали и избледнели области. Оцветяващият балсам 100% се абсорбира в кожата ви, така че няма да оцветява  дрехите.

See our Colour Chart here

Гъби и кърпи

Почистваща гъба за нежно почистване на кожата и мека кърпа, за да нанесете балсама за оцветяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: За драскотини, балсамът за оцветяване ще работи само ако драскотината е по-светла от тази на кожата, а ако драскотината е по-тъмна, ще ви трябва Leather Touch Up Kit.

ЗАБЕЛЕЖКА: За по-леки петна, Балсамът за оцветяване ще работи само ако е в състояние да попие в кожата - за да проверите това, сложете малка капка вода върху повредената зона и вижте дали тя ще попие. Ако кожата не е попиваща, ще ви трябва Leather Touch Up Kit (fза малки зони) или Leather Colourant Kit (fза по-големи зони). По-големи зони означава по-големи от топка за тенис.


Комплектът за лесно възстановяване на кожата ви позволява правилно да почистите кожата си, за да премахнете цялата повърхностна мръсотия, мазнини и замърсявания, и след това да възстановите цвета.

Leather Ultra Clean

Безопасен за употреба, нежен почистващ препарат за кожа, който може да премахне дори най-трудните петна от кожата. Почистване с гъба, за да се създаде пенещо действие, което попада в структурата и лесно изважда мръсотията.

Leather Re-Colouring Balm

Кремът за оцветяване на кожата обновява цвета на всички стари и нови кожени изделия. Разполагаме с  21 цвята, формулирани за употреба върху кожа от тъмен до светъл нюанс. Той работи чудесно при избледнели зони, които са били изложени на слънчева светлина или директна топлина и е идеален за оцветяване на драскотини от котките и повторно оцветяване на изсъхнали и избледнели зони. Оцветяващият балсам 100% се абсорбира в кожата ви, така че няма да се изтрива върху дрехите.

Вижте нашата цветна карта тук

Гъби и кърпи

Почистваща гъба за леко почистване на кожата и мека кърпа, за да нанесете крема за повторно оцветяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: За драскотини, балсами за оцветяване ще работи само ако драскотината е по-светла от цвета на кожата, а ако драскотината е по-тъмна, ще ви е необходим комплект за подстригване.

ЗАБЕЛЕЖКА: За по-леки петна, Балсамът за оцветяване ще работи само ако е в състояние да попие в кожата ви - за да проверите това, сложете малка капка вода върху повредената зона и вижте дали тя ще попие. Ако кожата не е абсорбираща, ще ви е необходим комплект Leather Touch Up Kit (за малки зони) или комплект за боядисване на кожа (за по-големи области). Голяма площ може да се определи като нещо по-голямо от топката за тенис.


Подходящ за:

Комплект за възстановяване на кожата може да се използва за различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и дори кожени кожени изделия. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърно.


Анилинова и Полу-анилинова кожа
Боядисана кожа
Намазнена кожа и кожа защитена с вакса
Ламинирана кожа
Двутонова и антична кожа

Покривност и срок на годност

С тази специална оферта получавате достатъчно:

Почистете и възстановете цвета на триместен диван!

И двата продукта са специално обработени, за да се противопоставят на растежа на бактериите и могат да се ползват в срок от 5 години, ако се съхраняват на хладно и добре затворен капак.


Инструкции

Стъпка 1.

Почистете кожата преди да приложите балсама, като използвате Leather Ultra Clean.

Стъпка 2.

Втрийте балсама в кожата с кръгово движение, за да осигурите проникване. Това е достатъчно, за да възстановите напълно цвета. Вземете чиста кърпа и след това изтъркайте повърхността на кожата. Уверете се, че върху кожата няма останал балсам.

Стъпка 3.

След полиране кожата става 100% оцветена. За цялостна защита и дълголетие на кожата ви препоръчваме да нанесете Leather Protection Cream, което ще помогне за намаляване на бъдещото избледняване.


ЦВЕТНИ ПАЛИТРИ

BlackWhiteDark BrownMedium BrownTanBeigeCamel
BlackWhiteDark BrownMed BrownTanBeigeCamel
Navy BlueLight BlueMaroonRedBordeauxPine GreenPale Green
Navy BlueLight BlueMaroonRedBordeauxPine GreenPale Green
Dark GreyLight GreyIvoryCreamYellowLilacPink
Dark GreyLight GreyIvoryCreamYellowLilacPink

NOTE: Each colour as you can see is split into three shades, this is to indicate that each colour balm works on those different shades of the colour, i.e. from a light to dark shade. So the more balm you apply, the darker the leather becomes, this is why you are able to achieve varying shades of a colour.

Отзиви

Преглед Боядисване и възстановяване на кожа