Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Fabric Handbag Care Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Luxurious Handbag Care Kit for cleaning and removing stubborn stains from all fabric & textile handbags & purses. Includes fabric protector to help repel stains too.

Комплект грижа за чантата от текстил35.00 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙThis kit contains:

  • 100ml Fabric Cleaner & Spotter
  • 100ml Fabric Protector
  • Cleaning Cloth

За продукта

Комплектът за грижа за чанти за дамски чанти е създаден, за да почиства, подхранва и защитава всички меки и деликатни материи, текстил и платно, които се използват за луксозни дрехи, обувки, чанти и багаж.

Продуктите са били използвани и тествани от много години с голям успех и са същите продукти, които използваме ежедневно в нашата Handbag Spa, където почистваме и предпазваме скъпите дизайнерски чанти за клиенти от цял свят.

Почистващото средство е направено от растителни екстракти и така е екологично чист и напълно безопасен за употреба, без да се компрометира способността му да премахва упоритите замърсявания и петна.


Fabric Handbag Care Kit за дамски чанти е създаден, за да почиства, подхранва и защитава всички меки и деликатни материи, текстил и платове, които се използват за луксозни дрехи, обувки, чанти и багаж.

Продуктите са били използвани и тествани от много години с голям успех и са същите продукти, които използваме ежедневно в нашата Handbag Spa, където почистваме и предпазваме скъпите дизайнерски чанти за клиенти от цял свят.

Почистващото средство е направено от растителни екстракти и е екологично чист и напълно безопасен за употреба, без да се компрометира способността му да премахва упоритите замърсявания и петна.


Подходящ за:

Комплектът е идеален за употреба върху всички тъкани или текстилни изделия, включително чанти, обувки, ботуши, обувки и дрехи.


- Текстил

- Платове

- Дамаски

Покривност и срок на годност

Комплекта е достатъчен да почисти и защити няколко чанти 3 пъти.

Съхранявайте на хладно и сухо място

Инструкции

Стъпка 1

Напръскайте с препарата за почистване на тъкани и петна върху тъканта и оставете да престои 5 минути.

За наистина мръсна или оцветена тъкан, разтъркайте тъканта с четка за дрехи за 3 минути , като нанесете леко натиск, преди да оставите да подейства.

Стъпка 2

Избършете повърхността с чиста кърпа, за да премахнете мръсотията и замърсяването.

Стъпка 3

Нанесете Fabric Protector за поддържане и предотвратяване на петна. Разклатете бутилката добре и напръскайте плата, така че повърхността да се намокри. Оставете да изсъхне.

Прилагайте отново веднъж на всеки три месеца, ако елементът се използва ежедневно; Два пъти годишно.

Отзиви

Преглед Продукти за почистване и защита на текстил