Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Fabricoat Fabric Paint Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: This fabric spray paint soaks into fabrics to restore or change the colour. Easy to use with quick coverage, Fabricoat completely transforms the colours of all fabrics without causing the material to go hard or stiff.

Боя за текстилОт 21.48 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерЦвят

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

Fabricoat е блестящо продължение на нашата гама от бои за кожа, което позволява на всеки да вземе сам бутилката и да боядиса всякакви тъкани, за да възстанови или промени цвета. Fabricoat може да се използва и за създаване на индивидуални дизайни и модели.

Веднъж нанесена, Fabricoat остава мека и гъвкава, като осигурява прекрасно покритие, което да се наслаждавате с години. Боята попива във всички абсорбиращи материали и след изсъхване няма да накара материала да стане твърд и груб.

* ЗАБЕЛЕЖКА: това може да се използва само за промяна на по-светъл цвят до по-тъмен цвят. Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас тук преди покупката

Fabric
Снимката (по-горе) е интериорна тъкан, която сме сменили до розово, показвайки как продуктът е попил, без да променя външния вид или усещането - все още можете да видите перфектно.Fabricoat е блестящо продължение на нашата гама от бои за кожа, което позволява на всеки да вземе сам бутилката и да боядиса всякакви тъкани, за да възстанови или промени цвета. Fabricoat може да се използва и за създаване на индивидуални дизайни и модели.

Веднъж нанесена, Fabricoat остава мека и гъвкава, като осигурява прекрасно покритие, което да се наслаждавате с години. Боята попива във всички абсорбиращи материали и след изсъхване няма да накара материала да стане твърд и груб.

* ЗАБЕЛЕЖКА: това може да се използва само за промяна на по-светъл цвят до по-тъмен цвят. Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас тук преди покупката

Fabric
Снимката (по-горе) е интериорна тъкан, която сме сменили до розово, показвайки как продуктът е попил, без да променя външния вид или усещането - все още можете да видите перфектно.Подходящ за:

Използвайте Fabricoat, за да превърнете цвета на много елементи в дома ви като мебели и тапицерия, интериор на автомобили, обувки, чанти и аксесоари или дрехи. Той е много ефективен при възстановяването или промяната на цвета на:


   - Тъкани

   - Платно

   - Текстилни изделия

Покривност и срок на годност

Една 250мл бутилка Fabricoat е достатъчна, за да възстанови цвета на предмети като автомобилна седалка, малък фотьойл или стол за хранене.

Ако се държи на хладно сухо място, Fabricoat ще продължи няколко години. Опитайте се да не излагате Fabricoat на температури под 6 градуса по Целзий и никога да не замръзва.

Инструкции

Стъпка 1.

Уверете се, че материалът е чист и без прах. За най-добри резултати платът трябва да е от същия цвят или по-светъл от цвета, който прилагате. Материалът също трябва да е абсорбиращ.

Стъпка 2.

Разредете Fabricoa  с 50% вода или проникващ разтвор, който ще ви помогне да проникнете в упорити влакна. Fabricoat може да се нанася с четка, кърпа, спрей или чрез потапяне на тъканта в кофа. Всеки метод ще даде различни резултати в зависимост от това, което възстановявате.

Стъпка 3.

Fabricoat боята за текстил може да се изсуши със сешоар или да се изсуши естествено. Материалът ще е готов за употреба в рамките на един час, но ще продължи да се укрепва през следващите 72 часа.

Подробно ръководство - Как да възстановите текстилна тапицерия

Често задавани въпроси


ЦВЕТНИ ПАЛИТРИ

Fabricoat is available in:

  • 72 popular colours that match our range of Leather Colourants.

  • 16 base colours that can be mixed together to achieve any colour you need.

  • Any colour from any of our colour charts online; leather or fabric.

  • By sending us a piece of material to match to.

Standard 16 - For Colour Mixing
 

Black HCBlack HC
Blue LCBlue LC
Yellow LCYellow LC
Red LCRed LC
GreenGreen
Yellow HCYellow HC
Blue HCBlue HC
Yellow OxideYellow Oxide
OrangeOrange
Red HCRed HC
UmberUmber
Black LCBlack LC
Red OxideRed Oxide
VioletViolet
MagentaMagenta
WhiteWhiteColour Matching

We use an advanced colour control machine to maintain and monitor our colours with a database of over 10,000 individual colours stored. This allows us to make virtually any colour or shade that you want! If you want an exact colour match send us a sample of material and we'll match it for you.

Отзиви

Преглед Боя за текстил