Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic FabriCoat Sprayer Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: The FabriCoat Sprayer is the ideal solution for applying FabriCoat to any fabric item when changing or restoring the colour. Taking all of the advantages of a fabric dye and combining it with the even coat and easy application of a fabric spray paint, the FabriCoat Sprayer is the ideal solution for any job involving the application of colour to fabric.

Пръскалка за текстилни боиНанесете FabriCoat като спрей боя! Професионални резултати и перфектно равномерно покритие при смяна или възстановяване на цвета на всеки елемент от тъкан.

От 14.67 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Изполва се за нанасяне на текстилна боя
  • Лесен за употреба
  • Професионален резултат

Пръскачката FabriCoat е идеалният апликатор за всяка работа, която включва използването на FabriCoat за боядисване на елемент от тъкан.

С лесен за използване дизайн и удобен размер за използване, той има всички положителни качества на FabriCoat и ги комбинира с тези на Fabric Paint Spray, осигурявайки бързи и професионални резултати.

Пръскачките са подходящи за използване поотделно или като заместител на тези, включени в готовите комплекти за тапицерия и комплекта за реставриране на гюрук.

Всеки отделен разпръсквач FabriCoat съдържа достатъчно гориво за разпръскване на 395 ml от FabriCoat.

 

Забележка: Пръскачките не се доставят с FabriCoat или Penetrating Solution, а тези елементи трябва да се закупят отделно.


Инструкции

FabriCoat Upholstery Kit - Fabric Colour Change Guide - Step 2, Prepare Fabric Dye Mix

Стъпка 1

Смесете боята за текстил и проникващият разтвор в  предоставената кофа, това ще помогне да се проникне в упорити влакна. Например, трябва да смесвате 250 мл Fabricoat с 125 мл Penetrating Solution, 500 мл FabriCoat трябва да се смесят с 250 мл Penetrating Solution и така нататък ... Това съотношение може да бъде променено по желание, за да се постигне по-рядка или по-плътна смес в зависимост от За вида покритие или ефектите, които искате да постигнете.


FabriCoat Upholstery Kit - Fabric Colour Change Guide - Step 3, attach feed tube to FabriCoat Sprayer

Стъпка 2

Прикрепете тръбата за подаване към дъното на пръскачката FabriCoat, като здраво бутате края на пластмасовото приспособление в дъното на пръскачката, както е показано.


FabriCoat Upholstery Kit - Fabric Colour Change Guide - Step 4, Dispense FabriCoat Fabric Dye Mix and Attach to Sprayer

Стъпка 3

Изсипете FabriCoat в предоставената пластмасова бутилка и го завийте на дъното на пръскачката FabriCoat, докато сте сигурни. Моля, уверете се, че бутилката е подходящо закрепена, като се внимава да не се затяга прекалено, тъй като това може да доведе до повреда на бутилката.


FabriCoat Upholstery Kit - Fabric Colour Change Guide - Step 5, Spray FabriCoat directly onto surface to be coloured, like Fabric Paint.

Стъпка 4

Просто натискайте надолу главата на пръскачката, за да започнете боядисвате елемента си. За най-добри резултати спрей FabriCoat върху предмета, като използвате правилни черти, движещи се от единия край на покриващия панел към другия.

След като се нанесе първоначално покритие, тази стъпка трябва да се повтори от различни посоки, за да се осигури правилно покритие на повърхността. Ако във всеки един момент FabriCoat в бутилката, която използвате или пропелантът в кутията, изтича, просто отвийте, заредете отново бутилката и отново я прикрепете или просто прикрепете нова пръскачка по желание (не забравяйте да прикрепите захранването тръба!).


Отзиви

Преглед Боя за текстил