Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic UK
Furniture Clinic Flexifil Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: An extremely flexible filler for leather. The flexfil should be used for fixing areas of cracking that come under high usage, such as seat cushions

Филър за кожа - флексиОт 48.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Flexifil е разработен, за да отговори на изискванията за сериозно натоварване и екстремно огъване на кожата, например силно напукани възглавници за сядане, което се получава при постоянна употреба. Един изключително еластичен пълнител, след като се нанесе върху кожата тя никога няма да се пропука или нацепи.

Филърът трябва да се нанася върху кожата с помощта на шпатула. Филърът се нанася върху пукнатините, както се маже масло! Той ще потъне в пукнатините и ще създаде здрава връзка с кожата.

Използвайте сушоар за коса, за да изсушите филъра, това ще отнеме само няколко минути, за да изсъхне напълно. Филърът ще се свие след изсъхване така че може да се наложи да се нанесе няколко пъти. Всеки слой може да се шлайфа до гладкост, така че да се слее с кожата.

Flexifil е бяла паста, която изсъхва леко прозрачна, но с добавянето на до 10% боя за кожа можете да промените цвета на Flexfil и така да го нанасяте на всякакъв цвят кожа.


Отзиви

Преглед Подготвителни продукти за възстановяване на кожа