Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Hard Wax Repair Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Hard Wax wood filler sticks used for repairing large holes, dents and chips to all wooden surfaces. Very hard wearing so excellent for floors and other areas of high use.

Твърд кит за възстановяване на дървоТвърд филър за дърво

Комплектът за ремонт на дърво - твърди восъци е предназначени за поправяне на по-големи повреди на дървената повърхност, като вдлъбнатини, стружки и дупки. Той е идеален за подови настилки и повреди на краищата на мебелите. За разлика от комплекта от мек восък, твърдият восък се разтопява върху дървото, използвайки топлинния инструмент, доставен с комплекта.

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Лесен за употреба
  • Всеки може да се справи с ремонта
  • Може да се ползва върху зони с висока натовареност
  • Избери 3 кита и ще имаш всички нюанси цветове
  • Изгодна оферта срещу скъп професионален ремонт

Комплектът за ремонт на твърди восъци е удобен набор от 4 пръчки за пълнене на твърда восъчна дървесина (4 см всяка) с различни нюанси, използвани за ремонт на повреди в дървесината, които могат да бъдат подложени на стрес. Комплектът е идеален за ремонт:

Edge чипове

Восъкът е много силен, което прави ремонта изключително износоустойчив, и така е идеален за ръбове на мебели, които са склонни да бъдат почукани и ударени. Комплектът за ремонт с твърди восъци ремонтира ръбовете на всички дървени повърхности с лекота, оставяйки невидим ремонт.

Дупки / винтови отвори

В дървените подови настилки могат да се появят големи празнини, които стават много забележими и могат да развалят красив ламинат или твърд дървен под. Твърдият восъчен комплект е идеален за ремонт на такива дупки, защото е трудно износващ се и може да издържа на непрекъснато ходене.

Големи чипове

Всички дървени мебели са склонни да се отрежат и такива щети могат да бъдат много скъпи, ако са възстановени. Комплектът за ремонт с твърди восъци е идеалното решение за домашен ремонт на големи чипове в дървени мебели. Мекият восък се използва за малки драскотини или чипове, Твърдият восък е необходим за по-силни чипове, защото когато се топи, той може да получи по-силна връзка с дървото.

Твърдият восъчен пълнител за дървесина се разтопява върху повредите, като се използва предоставеният топлинен инструмент, след което восъкът се втвърдява, осигурявайки здрав и дълготраен ремонт.


Подходящ за:

Твърдите восъчни пръчки са подходящи за използване на всички видове и цветове от дърво. Те са най-подходящи за използване в области с висока употреба или където ремонтът е вероятно да получи тежка употреба и удари.

Идеален за ремонт на:

Ламинирани и естествени подове

Мебели

Дървени плотове

Покривност и срок на годност

Количеството твърд восък, доставен с комплекта, обикновено е достатъчно, за да извърши много ремонти и често ще бъде достатъчно за ремонт на множество мебели с леки до умерени щети.

Комплектът за ремонт на твърди восъци, ако се съхранява на хладно, сухо място, има ефективен срок на годност от много години

Chipped Wood
Before
Filling a chip in wood
During
Chip in wood repaired
After


Simply melt the wax stick into the damaged wood to get a near invisible repair!

Инструкции

surface scratch before
Before
surface scratch after
After

Как да ремонтираме дълбоки драскотини / удари

Това ръководство ще ви покаже как да направите ремонт на дълбоки драскотини, малки повърхностни чипове и ожулвания на всички дървени повърхности.

Deep Scratch Repair


edge chip before
Before
edge chip after
After

Ръководство за ремонт на ръбовете

Мебелите лесно се почукват, причинявайки чипове на ръбовете. Те могат лесно да бъдат фиксирани според това ръководство.

Chipped Edges Repair

Често задавани въпросиЦВЕТНИ ПАЛИТРИ

The Hard Wax Wood Filler Kit's are available in three different shades; Light, Medium & Dark. With these three kits you can cover all shades of wood, the filler blends in so you don't need an exact match. The colour charts below are an indication of what shades of wood each kit covers.

Light:

This kit fixes damages to all light shades of wood such as; Ash, Beech, Birch, Maple, Pine and other shades of light wood.

lightwax1lightwax2lightwax3lightwax4lightwax5
lightwax6lightwax7lightwax7lightwax8lightwax10


Medium:

This kit fixes damages to all medium shades of wood such as; Oak, Teak and other similar shades.

mediumwax1mediumwax2mediumwax3mediumwax4mediumwax5
mediumwax6mediumwax7mediumwax8mediumwax9mediumwax10


Dark:

This kit fixes damages to all dark shades of wood such as; Alder, Mahogany, Walnut & other darkend woods.

wax1wax 2wax 3wax 4wax 5
wax 6wax 7wax 8wax 9wax 10
 

Отзиви

Преглед