Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Как да почистите бял кожен диван

Дата на изпращане: 29-03-2016

by Furniture Clinic

Нека да се изправим пред фактите, диванът се използва често и няма как да не се замърси с течение на времето, без значение колко сте чисти и внимателни. Този често срещан проблем се изостря, когато имате бял кожен диван, тъй като петна, лекета, пренасяне на бои от дрехи и ежедневното износване стават по-забележими и дълбоко се вкореняват в скъпоценната ви кожа.

Както при всички бели мебели, те изглеждат зашеметяващи и минималистични, когато са нови, но лесно могат да се изцапат и в крайна сметка да се превърнат в сив тон, когато се пренебрегват с времето, така че е задължително да ги поддържате чисти и периодично защитени, за да запазят своята ангелска слава.

Днес тук в Furniture Clinic ще ви покажем най-добрия начин да почистите и защитите белия си кожен диван и какви специализирани продукти предлагаме в това малко ръководство, за да изглеждат като нови и защитени за бъдеща употреба.


What you will need:


leather ultra clean

Стъпка 1: Подгответе дивана си

За да осигурите лесен и гладък процес на почистване, ще трябва да отстраните излишния прах,  пуха и козината на домашните любимци, което ще ви позволи да извършите цялостно почистване, без да се налага да отстранявате гореспоменатите от вашите прибори. Оглеждането на всички части на дивана преди началото ще ви позволи да прецените къде са най-засегнатите зони и да отбележите къде да прекарате най-много време.


white sofa

Стъпка 2: Започнете почистването

Две или три впръсквания с Leather Ultra Clean в гъбата трябва да са достатъчни за всяка малка площ. Уверете се, че сте размачкали гъбата, когато разтворът е бил нанесен, за да създадете  пяна, която ще проникне в труднодостъпни места и ще попие излишната мръсотия и замърсяване дълбоко в зърното. Нашата Tampico Brush може да бъде по-ефективна от обикновената гъба за опити за тези дълбоки почиствания, тъй като твърдите косми на специализираната четка са предназначени да премахнат дълбоките замърсявания по кожата.


sponge

Стъпка 3: Избършете замърсяването

Когато се фокусира върху определена област, предимно тези с висок ежедневен контакт, естествено ще има остатъци от почистването, затова е важно редовно да се избърсва излишъкът с помощта на абсорбиращ материал. За да се избегне разпространението на остатъците около почистеното място и усложняване на работата, направете това периодично и ефективно.

Стъпка 4: Чисто навсякъде!

Хората често забравят за труднодостъпните райони и тези, които не се показват, но често това води до нездравословно натрупване на мръсотия, което може да стане проблематично и нехигиенично, ако не бъде обработено.Отделете си време, особено с бяла кожа, да се съсредоточите върху шевовете и местата, които винаги ще събират мръсотия (под подлакътници, между пукнатините).


clean

Стъпка 5: Защитете срещу бъдещо замърсяване

След като вашата кожа е чиста и изглежда като първия ден, в който сте го купили, е време да се защити за бъдеща употреба. Използвайки крем за защита на Furniture Clinic, можете да нанесете тънък слой върху белия си кожен диван, за да подготвите, предпазите и подхраните кожата си, както и да възстановите изтънчения кожен аромат. Тъй като кожата се използва, заплахите, които обикновено се срещат, като мазнината от тялото, изпотяване, мазнини и пренасяне на багрила, ще бъдат отблъснати от бариерата за защита, която ни предлага, отблъсквайки го от повърхността и улеснявайки почистването му!


Обърнете внимание на видеоклипа, който заснехме в централата, за да покажем ключовите процеси, свързани с почистването на бял кожен диван и ефективното използване на нашите продукти. Както винаги ни кажете как се справяте.

Късмет!

Екипът на Furniture Clinic

More News and Events...How to Restore the Leather Seats of a Classic Car

Как да възстановим коженият салон на класически автомобил

Предлагаме специализирана гама от продукти за кожа, както и някои лесни за употреба стъпки по стъпка и видео ръководства, които да ви помогнат да възстановите класическия интериор на автомобила си.

June 9, 2017

Вместо да подмените или претапицирате седалките на класическия автомобил, помислете дали да не ги възстановите.


Top Tips For Caring For Your Horse Tack

Топ съвети за грижа за ездитното оборудване

Като се има предвид, че вашата екипировка е една от най-скъпите конни покупки, които ще направите, е жизненоважно да се грижите за кожата, за да гарантирате дълголетието й.

May 19, 2017

Ние сме подбрали 10 съвета за грижата за вашите седла, юзди и кожи, за да сте сигурни, че ще ги ползвате много сезони.


Leather Sofas to Car Seats: Are Yours Protected?

От кожени мебели до кожен автоинтериор: Вашите защитени ли са?

Всеки път, когато купуваме нещо ново, ние винаги искаме да го запазим в отлично състояние и най-добре е да започнем е с превенция.

May 9, 2017

Предлагаме изключителни продукти и услуги за защита, за да запазите вашите предмети като нови.


How-to Identify Leather

Как да разпознаем кожата

Ето няколко теста, които можете да направите, за да ви помогне да определите вида кожа, с която работите.

May 4, 2017

Ето няколко теста, които можете да направите, за да ви помогне да определите вида кожа, с която работите.More News and Events...

Виж всичко