Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Как да възстановим гюрука на автомобилаКак да възстановим гюрука на автомобила

Автомобилните покриви са естествено отворени за елементите, често се движат с мръсотия и други проблеми, свързани с времето, които ги оставят да изглеждат нежни, пренебрегвани и като цяло унищожават елегантното усещане на колата. Независимо от това колко добре почиствате колата си, избледненият покрив винаги ще остави колата далеч от съвършенството.

1. Почистете добре покрива с помощта на почистващия препарат за текстил и четка, след което оставете течността да престои в материала за около 20 минути.

2. След този период вземете чиста кърпа, за да избършете областта и да премахнете мръсотията от материала, след което този процес трябва да бъде завършен по целия покрив

3. Отстранете всяко натрупване на мръсотия и мухъл в гънките по краищата на покрива, които могат просто да бъдат остъргвани.

4. Препаратът за отстраняване на плесента трябва да се пръска по целия покрив, за да се убият всички невидими и видими спори на мухъл и да се гарантира, че те са напълно изкоренени - след третирането ги избършете с чиста кърпа.

5. Боята за текстил и проникващият разтвор трябва да се смесят в контейнер, като се използва съотношение от 1 част разтвор за проникване към 2 части боя за текстил, след което се разбърква добре

6. Когато това е напълно подготвено, вземете гъбата и я увийте в чиста кърпа, за да нанесете директно върху покрива на автомобила.

7. Уверете се че боята покрива навсякъде  дълбоко във влакното. Това може да бъде изградено в няколко слоя, за да се промени напълно цвета или да се задълбочи цветът на възстановяването.

8. Щом удовлетворите желаните резултати, протектора за текстил трябва да се нанесе върху цялата повърхност на покрива, като предпазва от бъдещо оцветяване, замърсяване, избледняване и улеснява почистването и поддържането на покрива.