Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic UK
Как да премахнете петна от кожатаКак да премахнете петна от кожата

Leather Stain Remover е специално формулиран, за да отстрани широк спектър от петна от всяка кожа, без да повреди самата кожа. Изключително безопасно е да се използва за всички видове кожа, с изключение на по-абсорбиращи видове като анилинови или пул-ъп. Макар че за демонстрация се използва багрило за прехвърляне на боята, същият процес може да се използва за всяко от петна, изброени преди това.

Ако предпочитате текстово / изображение ръководство за това как бързо и лесно да премахнете петна от кожа, просто следвайте стъпките, описани по-долу:


How to remove stains on leather  - Dye transfer Stain on leather car seat bolster

Стъпка 1: Почистете участъка

За целите на това ръководство ще премахнем багрилото от този борд на автомобилна кожена седалка. Същият метод може да се използва за отстраняване на всички изброени по-горе петна.

Преди да премахнете петна от кожа, трябва да почистите цялата повърхност с Leather Ultra Clean. Това премахва всякакви мръсотия или замърсители върху повърхността на кожата, като я оставя готов за нанасяне Leather Stain Remover.


How to remove stains on leather  guide - Applying Leather Stain Remover

Стъпка: Нанесете Stain Remover

След почистване на района вземете Leather Stain Remover и нанесете малко количество на кърпа, като внимавате да не се разлеят директно върху повърхността на кожата.

Използвайте това, за да разтриете внимателно почистващото средство върху оцветената област, като нанесете достатъчно натиск, за да започнете отстраняването на петна. Прекаленият натиск или агресивното триене може да доведе до увреждане на повърхността на вашата кожа.


How to remove stains from leather  - Stain being transferred to cloth

Стъпка 3: Продължете да чистите

Когато започнете да виждате трансфера на петна от кожата върху кърпата, която използвате (както е показано на снимката отляво), просто преминете към чистата част на кърпата и приложете повече препарат а
за отстраняване на петна, както преди.Повторете този процес, докато петното не бъде напълно премахнато и вече не виждате каквото и да е от петна, което се прехвърля върху кърпата.


Забележка: Ако на който и да е етап от този процес започнете да виждате цвета на кожата, която се прехвърля върху кърпата, незабавно спрете и оставете зоната да изсъхне. След като сте изсъхнали, можете да продължите да премахвате петна отново, както е описано.


How to remove stains from leather - Clean the area with Leather Cleaner

Стъпка 4: Почистете зоната отново

Щом сте сигурни, че петното е напълно премахнато, районът трябва да се почисти отново, като използвате Leather Ultra Clean и гъба. За да направите това, напръскайте Leather Ultra Clean върху гъбата и я стиснете, докато се образува пяна, след което я използвайте за цялостно почистване на цялата площ. Този етап ще премахне всякакъв излишък от отстраняване на петна, който може да бъде оставен от процеса на отстраняване на петна. Когато почистите, просто избършете областта с чиста кърпа, за да отстраните остатъка от кожата.


How to remove stains from leather guide - protect and condition leather

Стъпка 5: Защити твоята кожа

За да предпазите кожата си от петна и мръсотия в бъдеще и да я направите по-лесна за поддръжка, препоръчително е да приложите Leather Protection Cream. Защитата на вашата кожа по този начин ще гарантира, че тя ефективно отблъсква всички видове оцветяване и държи мръсотията на повърхността, за да бъде лесно избърсната. Leather Protection Cream се прилага с помощта на чиста кърпа; Просто вземете кърпата и добавете малко количество защитен крем, както е показано.


How to remove stains from leather  - Protect and condition the leather 2

Стъпка 6: Нанасяне на Protection Cream

Използвайте кърпата, приготвена в предишната стъпка, за да нанесете върху кожата. Трябва да се внимава да се третира всяка част от кожата, включително труднодостъпни места като гънки, бръчки и шевове, за да се осигури пълна защита. Когато това стане, оставете достатъчно време кожата да изсъхне, преди да я използвате отново.

Като следвате този процес, можете не само да отстраните практически всички петна от кожените ви- мека мебел, столове, тапицерии, дрехи, интериори на автомобили и седалки, но също така ще гарантирате, че те са напълно защитени от бъдещи петна и мръсотия. Това ще запази кожата ви да изглежда и да се чувства като нова за по-дълго време и ще увеличи значително функционалния си живот!


Всички коментари

Влезте в профила си, за да публикувате коментар или въведете своя имейл адрес и име за бърз пост.

 There are no comments for this tutorial.