Leather Care & Repair Specialists

Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic UK
Как да омекотим кожата

How to Soften Leather


Как да омекотим кожата

Омекотяването на кожата не е трудна задача и лесно се постига с помощта на Leather Revive, кожено масло, предназначено да омекоти твърдата кожа

Кожените седалки на автомобила изсъхват поради екстремни високи и ниски температури, интериорът може да стане много горещ през деня и след това да се изстине доста през нощта. Този ефект може бавно да накара естествените масла в кожата да се изпарят и кожата да се втвърди силно. Можете също така да забележите един и същ ефект върху мебелите, където слънцето грее върху кожата цял ден или когато кожата се нагрее, когато е поставена до радиатора. Всички дрехи, обувки и чанти страдат от този ефект и в тази кратка статия ще обясня как точно да се омекоти кожата, когато стане твърда.

Използване на масло за кожа за омекотяване на кожата

1. Първо почистете кожата. За да може маслото да проникне правилно в кожата, трябва да сте сигурни, че няма прах и мръсотия. За най-добри резултати, използвайте Leather Ultra Clean.

2. Furniture Clinic Прави отлично кожено масло наречено Leather Revive. То е специално създадено, за да омекоти кожата по време на възстановителния процес и така е проектирано с професионални резултати. Това масло е предназначено също така да се използва самостоятелно, за да омекоти кожата.

3. Изсипете малко Leather Revive върху кожата и масажирайте с ръцете си. Не забравяйте да работите с Revive направо в кожата, като масажирате и огъвате кожата колкото можете. Този процес помага на естествените масла в Leather Revive, да проникнат в кожата.Уверете се, че сте масажирали и покрили цялата кожа с маслото.

4. Оставете да изсъхне за една нощ.

5.Почистете непопилото масло на повърхността с  Leather Ultra Clean, много е важно да почистите добре кожата след омекотяването, накрая забършете и с Alcohol cleaner 

Този процес гарантира, че кожата е обработена с балансирано количество кожено масло и че всички излишъци се отстраняват правилно след това. Първото приложение наистина ще омекоти кожата, но ако все още мислите, че кожата може да бъде по-мека, просто повторете горните инструкции два или три пъти, докато не постигнете желаното докосване и усещане и вече няма да имате твърда кожа!


Всички коментари

Влезте в профила си, за да публикувате коментар или въведете своя имейл адрес и име за бърз пост.

 There are no comments for this tutorial.