Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Ръководство за купувача


Когато става дума за закупуване на кожа, това определено си заслужава да бъде проучено. Съществуват много видове кожа, някои от които биха били напълно неподходящи за определена жизнена среда, т.е. с деца и домашни любимци.

Въпреки това, ако искате да купите естествена кожа и да имате деца и домашни любимци, тя все пак може да бъде заслужаваща покупка, просто трябва редовно да поддържате кожата с нашия крем за защита на кожа. За повече информация относно поддръжката на кожата, прочетете нашият Leather Care Plan.

За да направим нещата прости, можем да класифицираме кожата в три лесни категории.

  1. Боядисана - защитена кожа
  2. Незащитена кожа - без покритие
  3. Велур и Набук

Боядисана - защитена кожа

Това е кожа, на която е нанесено някакво защитно покритие, което помага да издържа на петна и износване. За по-лесна употреба и поддръжка, тук са кожите в тази категория.

  1. Bi-Cast - ламинирана кожа
  2. Pigmented- боядисана кожа
  3. Semi Aniline - полу-анилинова кожа

Незащитена кожа

Тези кожи нямат защитно покритие и така са склонни към оцветяване. Тези видове кожа са по-малко подходящи за семейства с  деца или домашни любимци. За по-лесна употреба и поддръжка, тук са кожите в тази категория.

  1. Pull Up - импрегнирани кожи
  2. Oily/Waxy Pull Up - импрегнирани кожи
  3. Aniline - анилинова кожа

Велур и Набук

Това са екстремно попиващи кожи, много трудни за поддръжка и не са подходящи за мека мебел, защото каквото попие в тази кожа там си остава завинаги.

Кое е най-добро за мен? 

Ако имате деца и / или домашни любимци, най-добре е да вземете кожа със защитно покритие. В противен случай няма много значение.

Винаги трябва да поддържате кожата, като се придържате към нашият Leather Care Plan. Това ще ви позволи да имате какъвто и да е вид кожа, който искате, без страх от изцапване и ще я почиствате бързо и лесно.


RETURN TO ALL ABOUT LEATHER