Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Интериорен дизайн на кожени салони на автомобили


Защо да изберете нас?

Национална мрежа


Национална сервизна мрежа

Професионализъм


Опитни техници, използващи доказани техники с дълъг живот

Опит


Дългогодишен опит във възстановяването на кожа

Гарантиран Резултат


Всеки ремонт с гаранция


КЛИЕНТ 1: Промяна цвета на интериора на коженият салон за нов външен видИзползвайки професионални техники, разработени и използвани уникално от нас, ние ви предлагаме гарантирана реставрация за всички интериорни кожени и винилови салони. Използваме същия тип продукти, за боядисване на кожата, които се използват, кокто кожата ви е боядисана в завода.

Когато възстановяваме цвета или променяме цвета на кожата, гарантираме, че няма да избледнее, да се изтърка, да се обели, да се спука или да се изтрие.

Продуктите и техниката, които използваме, са изпитани и тествани и ние сме 100% уверени, че това ще продължи! Можете да посетите нашият сервиз и да видите видове кожа, които сме пребоядисали.
Клиент 2: Възстановяване кожата на колата - ремонт на драскотини и пукнатиниИзползваните продукти са разработени с години опит и знания в кожената индустрия. Произвеждаме бои и лакове цветовете, които ще нанесем върху вашата кожа, което гарантира резултат от най-високо качество.

Ремонтираме повредените места, след което правим точният цвят на кожената седалка, така че ремонтът е безпроблемен. Ние не използваме стандартни багрила на водна основа като другите компании. Използваме твърди ПУ покрития, които имат отлично покритие на цвета и са много по-добри на устойчивост на триене (износване и разкъсване), адхезия на цвета и продължителността на живота. Предназначени да се усещат меки, копринени и естествени.
Професионален ремонт и възстановяване на кожа:


Методите и продуктите, които използваме, са традиционни и предлагат прекрасна завършена работа, която ще изглежда и ще се чувства като естествена кожа. Процесът, който използваме, е подобен на коннолизирането, но ние доста сме се го усъвършенствали този отдавна въведен метод с използването на нови уникално разработени продукти, които са изключителни за нас.

1. Ние напълно подготвяме кожата за боядисване. Почистваме и премахваме всички замърсявания от пукнатини и гънки, след което нанасяме специални химикали, за да отстраним фабричното покритие. Това отваря кожата, позволявайки тя да абсорбира боята по-добре.

2. На този етап правим ремонт на кожата. Износената, напукана и слаба кожа сега ще бъде заменена или заздравена, ще оправим всички проблемни разкъсвания, драскотини, изгаряния или дупки.

3. След това се нанася боята. Първият слой се нанася ръчно, като се работи във всички естествени гънки и труднодостъпни места. След това се нанася второ покритие, като се използва пистолет за равномерно покритие.

4. Това е мястото, където повечето компании спират; Въпреки това, ние сме разработили изключително здрав лак за защитно покритие, за да запечатаме цвета. Ние доставяме този лак на много производители на кожа, тъй като осигурява превъзходна здравина на кожата.

5. След като боядисаме кожата, нанасяме този лак върху нея. Това уплътнява цвета и значително увеличава продължителността на живота, който бихте очаквали да получите от кожата. Лакът подобрява и текстурата на кожата, като осигурява гладко, меко и копринено усещане.Все още не сте убедени? Разгледайте нашата Photo Gallery