Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA

Furniture Seasons Guide

Грижа за кожата 4 сезона


Още от първия ден кожата трябва да бъде подхранена и защитена.

Това е първото нещо, което трябва да направите, след като си купите кожена мебел, автомобил с кожен салон или друго изделие от кожа. За да ви помогнем да удължите живота и красотата на вашата кожа създадохме този план - грижа за кожата 4 сезона. Целта на плана за кожа е да ви напомня на всеки 3 месеца в началото на всеки сезон да почистите и защитите кожата. Това е начинът да удължите живота на кожата и да я предпазите от петна, избледняване и разливи.


ПОЧИСТИ И ЗАЩИТИ КОЖАТА В НАЧАЛОТО НА ВСЕКИ СЕЗОН

При получаване на вашата кожа първите неща, които трябва да направите, са почистване и защита. Важно е да направите това от първия ден, в момента, в който започнете да използвате кожата си, която се нуждае от защита - бихте платили, за да предпазите тапицерията си, защо не и кожата?

СЛЕД ТОВА ПОВТОРЕТЕ ПРОЦЕДУРАТА В НАЧАЛОТО НА ВСЕКИ СЕЗОН

За да поддържате кожата си, препоръчваме Ви да използвате комплекта за грижа за кожата, който понастоящем се предлага на специална цена. Ето какви са ползите от това:

Почиства: Безопасно почиства кожата  до "ново" състояние. Не само това, но след нанасянето на защитния крем, всички бъдещи мръсотии ще се задържат върху бариерата, която създава и ще могат да се избърсват лесно. Помага да се предпазят кожите, които абсорбират мръсотия!
 

Подхранва: Подхранва кожата с натурални масла и восъци, които я предпазват от изсушаване и напукване.


 

Устойчивост на петна: Добавената технология - предпазна бариера в крема позволява на кожата да отблъсква петна от мазнини и вода, като ги задържа на повърхността, за да може кожата лесно да се избърсва.

 

Предпазва: Не само от петна, защитният крем добавя невидима бариера към кожата, която предпазва кожата от следните елементи. Когато седите на кожата, причинявате триене, непрекъснатото триене ще изтрие коженото покритие, което ще накара кожата да стане груба и избледняла. Боята може дори да започне да се лющи и да изчезва! Защитният крем абсорбира всяко триене и по този начин помага да се предотвратят горните проблеми

 
 
 

КОЖАТА ЩЕ ЗАПАЗИ ЛУКСОЗНИЯТ АРОМАТ НА КОЖА

 

Модерна кожа: Защо този продукт е идеален за нея!

 
 

Повечето кожени изделия, продавани в магазините и в интериора на автомобилите, имат пигментно покритие. Това означава, че кожата е боядисана и след това запечатана с лак. Невъзможно е да се подхрани кожата, защото не можете да проникнете през повърхността и така маслата и восъците не могат да попият. В тези случаи не изсъхва и се пука кожата, а боята на повърхността.

 
 

Така че е безсмислено да използвате кожени балсами за такива кожи, имате нужда от продукт, който защитава покритието. Кремът за защита на кожа добавя към кожата защитен слой, който предпазва покритието от всякакво износване, скъсване и топлина.

 

 

Return to About All Leather

 
 

Return to Guides