Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Handbag Care Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Small & compact cleaning & protection kit for all precious & delicate leather handbags, clothes & purses.

Комплект грижа за кожени чанти35.00 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙThe kit contains specially developed versions of our Leather Care Products that we have used & perfected over the years in our Handbag Spa, where we clean handbags for some of the World's most prestigious brands.

  • 100ml Leather Ultra Clean for Handbags

  • 100ml Leather Protection Cream for Handbags

  • Sponge & Cloth

За продукта

  • Идеален за почистване и защита на всяка кожена чанта (с изключение на Suede или NuBuck).
  • Бърза и лесна употреба
  • Предлага достатъчно количество, за да се грижите за чантата в продължение на 2 години
  • Икономически изгоден

Комплектът за грижа за кожата за чанти е създаден, за да почиства, подхранва и защитава всички меки и деликатни кожи, които се използват в луксозните дрехи, обувки, чанти и багаж по целия свят.


Подходящ за:

HandbagLeather Shoes, Boots and FootwearLeather Jackets and Clothing


Комплектът може да се използва за всички кожени изделия, с изключение на Suede & NuBuck. За тях трябва да използвате нашите Suede & NuBuck Handbag Care Kit.


Бъдете сигурни, че използвате комплекта за почистване и защита;


Finished & Sealed leathers
Vanchetta leather
Unfinished natural leathers
Lambskin, Buffalo & pigskin
Snake, Crocodile & Ostrich
Vegetable tanned leather
Suede/NuBuck; use Suede & NuBuck Kit

Покривност и срок на годност

Почиствате и защитавате средно големи кожени чанти  6-7 пъти!

Комплектът трябва да се съхранява на хладно и сухо място и да има срок на годност от няколко години. Препоръчваме ви да използвате комплекта, за да почистите и предпазите чантата си веднъж на всеки три месеца, като направите това, комплектът ви трябва да продължи около 2 години!

Инструкции

Комплектът се предлага с препарат за почистване на кожа и защитен крем за кожа. Ако вашата чанта или кожен артикул е чисто нова или не се използва, първото нещо, което трябва да направите, е да нанесете защитен крем. Това ще повиши защитата на чантата, за да се намали замърсяването и оцветяването, причинени от ежедневната употреба, като дъжд, разливи и износване.

След това на всеки три месеца почиствайте кожата с Leather Ultra Clean, за да премахнете натрупването на мръсотия и отново да поставите защитния крем.

Често задавани въпроси


Мога ли да използвам Leather Handbag Care Kit на всякакъв тип кожена чанта?

Продуктите в комплекта са безопасни и ефективни, когато се използват върху всички кожи, дори деликатни и екзотични, като змийска кожа и т.н., освен Набук и Велур. Ако чантата ви е изработена от някой от тези два вида кожа, моля, използвайте нашия набор за грижа за чанта за Suede & NuBuck .


Продуктите в комплекта ще изсушат / вкоравят или ще повредят цвета на кожата ми?

Не, продуктите в комплекта не съдържат абразиви или разтворители, които биха могли да повредят, изсушат или избледнеят кожата ви. В по-голямата част от случаите продуктите действително имат противоположния ефект, чистят мръсотия, която обезцветява чантата и естествените масла в защитния крем, работи, за да подобри усещането и външния вид на кожата, като същевременно я предпазва от замърсяване и оцветяване.


Какво всъщност правят продуктите в комплекта?

Leather Ultra Clean за чанти е предназначен да изчисти мръсотия, замърсяване и оцветяване от кожени чанти, които могат да се появят по време на ежедневната употреба. Leather Protection Cream за чанти се използва, за да осигури силна, но невидима преграда върху повърхността на кожата, която е и водонепроницаема, като ефективно отблъсква петна и държи разливи по повърхността. Това предотвратява поглъщането на всякакви разливи или белези в кожата и позволява просто да ги избършете с едно докосване на Leather Ultra Clean за чанти.

По същество всичко е комплект за почистване, защита и поддръжка на любимите ви кожени чанти!


Искам професионален сервиз за чантата ми, да се ремонтира / почисти / възстанови предлагате ли тази услуга?

Да, разбира се, нашият сервиз за чанти, възстановява и почиства чанти за някои от най-влиятелните и престижни модни дизайнери и марки в света. Ние също така предлагаме същото ниво на обслужване на широката общественост. Ако искате да изпратите чантата си или да попитате за услугата / да получите оферта, моля свържете се с нас чрез тел.070020688


Имам няколко кожени дамски чанти, колко чанти ще изчисти и защити един Leather Handbag Care Kit ?

Един комплект обикновено е достатъчен, за да почисти и защити една чанта от средна големина, приблизително 8 пъти. Ако това се извършва на всеки три месеца, както се препоръчва, това ще покрие една чанта за около 2 години. Ако веднъж комплектът се използва за две чанти, то ще продължи около 1 година и така нататък. Чрез закупуване на един комплект за всяка чанта, която искате да почистите, защитите и поддържате, можете да гарантирате, че те са напълно защитени от замърсяване и мръсотия за 2 години, осигурявайки отлична стойност за парите.Отзиви

Преглед Почистване и освежаване на кожа