Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Ink Remover Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Guaranteed to remove all ink stains, biro, felt tip, permanent marker & fountain pen from leather. The leather ink remover kit is a safe to use and highly effective product.

Препарат за премахване на мастило от кожата31.00 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙWhen you purchase the leather ink remover kit, you will get;

  • 15ml of Leather Ink Remover
  • 10ml protection cream to repair any damage to the leathers finish
  • Application buds & sponge for effective ink removal
  • Handy sized cloth to apply the protection cream
  • 1 set of detailed instructions

За продукта

Leather Ink Remover е идеален за премахване на всички видове мастило от кожени повърхности, включително;

Упорити петна от мастило

Петна от химикалка

Петна от маркер

Петна от флумастер


Leather Ink Remover ще премахне всички петна от мастилото от скъпоценните ви повърхности. Специално разработен, за да намали повредата на кожата, комплектът за почистване на мастило от кожа съдържа лека смес от почистващи препарати за лесно отстраняване на упоритите петна, като същевременно причинява малко или никаква загуба на цвят на кожата.

Нашият Ink Remover е специално формулиран за справяне с петна от мастило върху кожата. Ако имате друг вид петна, като например прехвърляне на бои от дрехи, препоръчваме да използвате нашият Leather Stain Remover за да премахнете тези петна.Подходящ за:


Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing


Leather Ink Remover може да се използва върху всички различни изделия от кожа, от мебели и интериор на кола до дрехи, обувки и чанти. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърна, като винаги премахва петна от мастило безопасно.

  Pigmented / Top Coat Leather
  Semi-Aniline
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather


Важно: Повечето модерни кожени повърхности имат фабрична повърхност, която лесно се почиства. Въпреки това, някои кожи се третират по различен начин и са склонни да оцветяват. Тези кожи са известни като анилинови кожи. Ако имате петна от мастило върху тези видове кожа, трябва да използвате нашия Leather Degreaser за да го премахнете.

Покривност и срок на годност

Комплектът за отстраняване на мастило от кожа съдържа достатъчно продукти за премахване на многоцветни мастила от кожа. Ако оцветяването на мастилото е свежо или на сравнително нова кожа, комплектът има достатъчно течност за отстраняване на мастилото, за да премахне петно с дължина около 60 см. Ако петната или кожата е стара, тогава можете да очаквате петната от мастилото да бъдат по-упорити, в този случай комплектът ще премахне около 30 см мастило.

Съхранявайте продукта на хладно място добре затворен.

Инструкции


Removing an Ink Mark from Leather

Стъпка 1.

Никога не нанасяйте директно върху кожата, винаги прилагайте с капки върху предоставените памучни тампони. Използвайте разтвора за памучни тампони и мастило за отстраняване на мастилото, нанасяйте внимателно - не търкайте силно. Веднага щом видите мастило върху памучният тампон, сменете с  друг памучен тампон, за да предотвратите връщането на мастилото на кожата.Никога не използвайте повторно ппамучният тампон. Ако видите цвета на кожата, който се появява на тампона, спрете и оставете кожата да изсъхне, след това се върнете и проверете резултатите.

Leather Ink Stain Removed

Стъпка 2.

Ако все още има мастило върху кожата, напоете тов тампон и продължете внимателно, а след това отново изчакайте и се върнете, за да инспектирате. След като премахнете първоначалното петно, може да има маркировка за остатъчен мастилен облак, просто добавете малко количество от препарата на гъба и внимателно почистете района, след което избършете остатъците с чиста кърпа.След като напълно премахнете петното, нанесете предпазния крем на повърхността.

Често задавани въпроси


Leather Ink remover подходящ ли е за използване върху всякакви кожени изделия?

Да, стига вашите изделия от кожа да са направени от някои от най-разпространените видове кожа, включително; Pigmented / Top Coat, Semi-Aniline, BiCast, двуцветна, или антикварна кожа е подходяща за премахване на мастило от всички кожени изделия, включително; Кожени дивани, столове, столчета за кола и интериори, чанти, обувки и дрехи.

Въпреки това, ако вашият артикул е направен от анилинова или пул-ъп, и двете са скъпи, но много склонни към оцветяване поради структурните им свойства и обработката им в кожарската промишленост, трябва да използвате Козметичен обезмаслител , за да премахнете мастилото.


Leather Ink Remover способен ли е да премахне всички видове мастило включително и перманентен маркер?

Абсолютно, Leather Ink Remover ще се справи с всеки тип мастило върху кожа, включително; Ball Point Pen / Biro, мастило за писалки, перманентен маркер и филцова писалка. Както при всички петна, колкото по-големи са, толкова по-трудно е да ги премахнете, ако вашето петно е на възраст от няколко седмици, то все още може да бъде отстранено, но може да се наложи повече от едно третиране .


Има ли опасност Leather Ink Remover да повреди кожата?

Leather Ink Remover е формулиран като мощен и ефективен манипулатор на мастило, като същевременно остава възможно най-нежен за структурата и лакът на самата кожа. Въпреки това, при прекалено агресивно избърсване / изстъргване с памучни тампони или прекалено либерално прилагане на разтвора, лакът може в някои случаи да започне да пада. За да избегнете това, спазвайте внимателно всички инструкции и наблюдавайте кожата и памучният тампон, докато третирате петна. Ако наблюдавате прехвърлянето на цветовете върху памучният тампон, просто спрете и оставете зоната да изсъхне, преди да опитате отново.

В случаите, когато е причинена случайна повреда на кожата или цвета, можете бързо и лесно да ремонтирате малки зони на загуба на цвят с помощта на нашата комплект за ремонт Touch Up Kit или за по-големи области, използвайки нашия комплект за боядисване на кожи . Използването на тези продукти ще ви позволи да възстановите всяка загуба на цвят в резултат на процеса на отстраняване на мастилото.


Мога ли да почиствам и поддържам кожените си артикули нормално след обработка с Leather Ink Remover?

Да, след обработката на мастиленото петно, просто позволи на района да изсъхне и може да се почиства и поддържа по същия начин, както е преди да се получи петно от мастило. Препоръчваме да използвате крем за защита на кожата в района, за да се предпазите от бъдещо оцветяване, Комплекта за почистване на мастило за кожата за тази цел.

Препоръчва се също така да се защити цялата повърхност на всеки кожен артикул с крем за защита на кожа , тъй като това ще предпази от всички видовете оцветяване и улесняват почистването и поддържането на вашата кожа. Нашият комплект за грижа за кожата осигурява всичко необходимо за това в един пакет и е идеален за почистване и защита на всички кожени изделия.


Ще има ли видима следа от мастилото, останало след отстраняването на петна от кожата?

В повечето случаи мастилното петно е напълно отстранено и никаква следа не остава на кожата. В някои случаи, когато мастилото е било върху кожата дълго време, преди да бъде обработено, или ако е особено упорито или вкоренено, може да има леки следи.

В този случай можете да изчакате зоната да изсъхне и просто да приложите отново препарата, за да опитате да премахнете останалото мастило или ако останалото петно е много слабо, имате също така възможността да използвате комплекта за коригиране на кожата За да съответства на околния цвят на кожата и да покрие остатъчното мастило. Това ще съчетае района с останалата част от кожата и ще го направи невидим.Отзиви

Полезни артикули

Преглед Премахване на петна и следи от мастило по кожата