Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Mousse Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Foaming leather cleaner. Ideal for cleaning Aniline & Pull Up leathers. Safe to use and very effective.

Почистващ мус за кожаИдеална за естествени кожи като Aniline & Pull Up, това е деликатен и безопасен за употреба продукт, който можете да използвате с увереност, знаейки, че безопасно ще почисти всички естествени кожи.

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Мощна почистваща формула
  • Идеален за почистване на попиващи кожи като Aniline or Pull-Up
  • По-добро почистване в сравнение с течните почистващи препарати
  • Безопасен за употреба

Leather Mousse е течен почистващ препарат, който се превръща в прекрасна пухкава пяна, тъй като се отделя от нашата уникално създадена бутилка.

Почистването с пяна е по-контролирано и е идеално за употреба при почистване на естествени кожи като Aniline & Pull Up.

Mousse прави почистването на тези видове кожа по-лесно, тъй като кожата отнема повече време, за да абсорбира пяната, отколкото течност, което ви дава повече време за почистване.


Leather Mousse Cleaner Foaming
Leather Mousse 

Подходящ за:


Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing


Leather Mousse може да се използва върху всички различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и други кожени изделия. Той работи върху всички цветове на кожата и всички видове зърна, но е най-подходящ за Aniline & Pull Up Leather.


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented / Top Coat Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

150ml бутилка от Leather Mousse е достатъчен за:

Почистването на няколко фотьойла!

Съхранявайте на сухо и хладно място и ще ви служи няколко години!

Инструкции

Стъпка  1. 

Нанесете Leather Mousse на гъба и започнете да чистите панел по панел

Стъпка 2.

Забършете повърхноста с чиста кърпа

Стъпка 3. 

Нанесете Leather Protection Cream за защита от последващи петна

Често задавани въпроси


Каква е разликата между Leather Mousse и другите почистващи средства?

Leather Mousse има предимство пред другите течни почистващи средства за кожа; Тъй като се проебразува в пяна, той забавя скоростта, с която се абсорбира във влакната на кожата. Това му дава особено предимство пред препаратите за почистване с течност, когато се използва върху много абсорбиращи кожи като Анилин или пул-ъп.

Когато се използва върху много абсорбиращи кожи, течните препарати за почистване се абсорбират много бързо, оставяйки много малко време, за да се почистят с агента на повърхността, тъй като Leather Mousse се абсорбира много по-бавно, давайки достатъчно време за почистване и което води до много по-добри резултати.


Мога ли да защитя кожата си нормално, след като използвам Leather Mousse?

Да, след почистване с Leather Mousse, можете да използвате нашия крем за защита на кожата , както обикновено, за да защитите вашите предмети Срещу бъдещи мръсотия и оцветяване.


Може ли Leather Mousse да повреди или изсуши кожата ми с редовна употреба?

Не, Leather Mousse не съдържа никакви разтворители или абразивни вещества и е формулиран така, че да осигурява мощен почистващ разтвор, като същевременно запазва видът на кожата. Няма опасност от изсушаване или увреждане на кожата чрез редовно почистване с Leather Mousse, дори и на най-чувствителната кожена повърхност.


Мога ли да използвам Lather Mousse на всякакъв вид кожа?

Да, въпреки че Leather Mousse е формулирана така, че да е особено ефективна за по-абсорбиращите кожи, решаването на проблемите, причинени от бързото поглъщане на почистващите препарати в кожата, е ефективно почистващо средство, което се използва на всякакъв вид кожа.Отзиви

Преглед Почистване и освежаване на кожа