Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Mousse Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Foaming leather cleaner. Ideal for cleaning Aniline & Pull Up leathers. Safe to use and very effective.

Почистващ мус за кожаИдеална за естествени кожи като Aniline & Pull Up, това е деликатен и безопасен за употреба продукт, който можете да използвате с увереност, знаейки, че безопасно ще почисти всички естествени кожи.

BGN21.48

Наличен и готов за доставка

Количество


Сложи в кошницатаЗа продукта

  • Мощна почистваща формула
  • Идеален за почистване на попиващи кожи като Aniline or Pull-Up
  • По-добро почистване в сравнение с течните почистващи препарати
  • Безопасен за употреба

Leather Mousse е течен почистващ препарат, който се превръща в прекрасна пухкава пяна, тъй като се отделя от нашата уникално създадена бутилка.

Почистването с пяна е по-контролирано и е идеално за употреба при почистване на естествени кожи като Aniline & Pull Up.

Mousse прави почистването на тези видове кожа по-лесно, тъй като кожата отнема повече време, за да абсорбира пяната, отколкото течност, което ви дава повече време за почистване.


Leather Mousse Cleaner Foaming
Leather Mousse 

Подходящ за:


Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing


Leather Mousse може да се използва върху всички различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и други кожени изделия. Той работи върху всички цветове на кожата и всички видове зърна, но е най-подходящ за Aniline & Pull Up Leather.


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented / Top Coat Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

150ml бутилка от Leather Mousse е достатъчен за:

Почистването на няколко фотьойла!

Съхранявайте на сухо и хладно място и ще ви служи няколко години!

Инструкции

Стъпка  1. 

Нанесете Leather Mousse на гъба и започнете да чистите панел по панел

Стъпка 2.

Забършете повърхноста с чиста кърпа

Стъпка 3. 

Нанесете Leather Protection Cream за защита от последващи петна

Често задавани въпроси


Каква е разликата между Leather Mousse и другите почистващи средства?

Leather Mousse има предимство пред другите течни почистващи средства за кожа; Тъй като се проебразува в пяна, той забавя скоростта, с която се абсорбира във влакната на кожата. Това му дава особено предимство пред препаратите за почистване с течност, когато се използва върху много абсорбиращи кожи като Анилин или пул-ъп.

Когато се използва върху много абсорбиращи кожи, течните препарати за почистване се абсорбират много бързо, оставяйки много малко време, за да се почистят с агента на повърхността, тъй като Leather Mousse се абсорбира много по-бавно, давайки достатъчно време за почистване и което води до много по-добри резултати.


Мога ли да защитя кожата си нормално, след като използвам Leather Mousse?

Да, след почистване с Leather Mousse, можете да използвате нашия крем за защита на кожата , както обикновено, за да защитите вашите предмети Срещу бъдещи мръсотия и оцветяване.


Може ли Leather Mousse да повреди или изсуши кожата ми с редовна употреба?

Не, Leather Mousse не съдържа никакви разтворители или абразивни вещества и е формулиран така, че да осигурява мощен почистващ разтвор, като същевременно запазва видът на кожата. Няма опасност от изсушаване или увреждане на кожата чрез редовно почистване с Leather Mousse, дори и на най-чувствителната кожена повърхност.


Мога ли да използвам Lather Mousse на всякакъв вид кожа?

Да, въпреки че Leather Mousse е формулирана така, че да е особено ефективна за по-абсорбиращите кожи, решаването на проблемите, причинени от бързото поглъщане на почистващите препарати в кожата, е ефективно почистващо средство, което се използва на всякакъв вид кожа.Отзиви


Други подходящи продукти

Гъби за почистване

Гъби за почистване

Дунапренови гъби за почистване на всякакви повърхности

From BGN0.17

Преглед на продукта

Защитен Крем за Кожа

Защитен Крем за Кожа

С авангардната бариерна технология този защитен крем подхранва и предпазва кожата, като същевременно възстановява луксозния кожен аромат.

From BGN19.48

Преглед на продукта

Комплект грижа за кожата

Комплект грижа за кожата

Отличен комплект за грижа за кожата, който комбинира препарат за почистване на кожа и защитен крем. Почиства, подхранва и защитава, като възстановява оригиналния аромат на кожата.

BGN68.00

Преглед на продукта

Виж Почистване и освежаване на кожа