Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Protection Cream Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: All in one leather conditioner & protector suitable for use on all types of leather - with added barrier protection technology

Защитен Крем за КожаОт 19.48 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Leather Protection Cream е крем на водна основа, той се използва за защита, подхранване и възстановяване на аромата на стари и нови кожени изделия.

При използване на кожата,потта и мазнината от тялото ни бавно започват да атакуват кожата, което води до обезцветяване, напукване и лющене на кожата. Тези щети могат да се видят при повечето мебели, където човек обляга ръцете и главата си, на волана за кола или на яката на якетата, където се появяват тъмни и лепкави петна.

Leather Protection Cream осигурява усъвършенствана технология за предпазна бариера, която отблъсква мазнините и потта от кожата  което помага да се предотврати появата на горепосочените проблеми.

Бариерата, нанесена върху кожата, също така ще задържи общата мръсотия и замърсяване на повърхността, което ще направи кожата много по-лесна за почистване и грижа за нея, като допълнителният бонус ще бъде и спирането на оцветяване от дрехите да проникне в лака на кожата. Това позволява оцветяването да се почиства, като се използва "Leather Ultra Clean", за разлика от нуждата от специализирано ie,lrp.

Бариерата също така помага да се спре  износване на защитният лак на кожата; Като използвате кожа, причинявате триене, което бавно започва да износва коженото покритие. Защитният крем действа като преграда между кожата и околната среда, което спомага за предотвратяване на преждевременно износване.

Leather Protection - Protective Barrier
Тук можете да видите как защитната бариера е държи течността на повърхността, докато без предпазния крем,  течността е попила, причинявайки петна.

Подходящ за:

Leather SofaLeather Car InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jackets and Clothing


Leather Protection Cream може да се използва върху всички различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и дори кожени кожени изделия. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърно.


Aniline & Semi-Aniline Leather
Pigmented / Top Coat Leather
Oil & Wax Pull Up Leather
BiCast Leather
Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

250ml Protection Cream са достатъчни за:

Пълна защита на 3-ка гарнитура 2-3 пъти!

Пълна защита на автосалон 4-5 пъти!

Препоръчваме този крем да се използва веднъж на 3 месеца

Съхранява се на хладно и сухо място в продължение на 5 години.

Инструкции

Стъпка 1. 

Разклатете добре преди употреба и нанесете с чиста кърпа крема върху кожата

Стъпка 2.

Разтрийте нежно в кожата с кръгови движения.

Забележка: Ако използвате малко количество от крема то ще съответства на блясъка на вашата кожа; ако използвате по-голямо количество то ще засили блясъка на кожата. 

Стъпка 3.

Оставете за 10 минути и след това полирайте с кърпа. От решаващо значение е да се полира този продукт за най-добри резултати


Често задавани въпроси


Наистина ли подхранва кожата?

Да, съдържа натурални масла и восъци, които попиват и подхранват кожата. Само няколко кожи обаче всъщност се нуждаят от подхранване. Това са незащитените кожи като анилин и пул-ъп. Останалата част от кожата на пазара е боядисана и лакирана, така че не може да бъде и да не се нуждае от подхранване. Тези кожи се нуждаят от защитно покритие - това е, което предпазният крем прави


Дали Leather Protection Cream ще повреди моята кожа?

Не, не съдържа разтворители или абразиви или други химикали, които могат да причинят увреждане на вашата кожа. Той има точно обратния ефект: помага да се предотврати повреждането на кожата.


Leather Protection Cream предпазва ли от петна?

Той помага за отблъскване на петна, както на основата на масло, така и на водна основа. Най-честите са прехвърлянето на бои от дрехи и сокове или разливане на чай. Това ще предотврати прехвърлянето на боята и ще задържа други петна на повърхността, за да може лесно да се избърсват.


Ще направи ли кожата ми хлъзгава?

Не, стига указанията да се следват правилно, като използвате продукта пестеливо, това няма да направи кожата ви хлъзгава.


Ще направи ли Leather Protection Cream кожата лъскава?

Едно нанасяне няма, то ще съответства на блясъка, който е в момента. Ако искате да направите кожата си блестяща, просто приложете повече.


Имам кожа и в колата си, може ли да се използва за това?

Да, кремът за защита на кожата може да се използва за всички кожени изделия: мебели, интериор на колата, дрехи, обувки, конни аксесоари и много други.


Корите на вратите са винил, може ли да се използва върху тях?

Да. Може да се използва на всяка имитация на кожа като винил, пластмаса и PU.


Имам естествена (абсорбираща кожа), безопасен ли е?

Той е отличен за тези видове кожа: Анилин, пул-ъп и маслени / восъчни. Необходими са две нанасяния, тъй като първото ще бъде абсорбирано изцяло от кожата. Той ще спре кожата да абсорбира всички петна, които иначе би направила. Също така смазва кожените влакна, като им пречи да се изтриват и така ще предпазите кожата ви от износване.


Ще промени ли външния вид на кожата?

Не. Той съвпада с естествения външен вид на кожата. Той няма да потъмни кожата или да я направи по-лъскава.Отзиви

Преглед Почистване и освежаване на кожа