Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Protection Cream + Silver Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Leather Protection Cream + Silver is perfect for clinical environments and all areas where the build up of bacteria is a concern. Lab tested and proven to eliminate 99% of nasty bacteria such as E-coli and MRSA within 24 hours, simply apply to leather items such as furniture in waiting rooms etc for complete protection.

Защитен Крем за Кожа със СреброИдеален за използване в:

  • Обществени обекти,
  • Болници,
  • Приемни
  • Санаториуми  

От BGN38.40

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


Сложи в кошницатаЗа продукта


Leather Protection Cream + Silver е крем за кожа на водна основа, който не само предпазва кожата ви, но и с добавеното колоидно сребро, лабораторно е тестван и научно доказан, че елиминира 99,9% от бактериите като Е-коли и MRSA в рамките на 24 часа.

Неговите уникални свойства го правят перфектен за всякакви среди, където се използват кожени изделия или мебели, а бактериалната инфекция е проблем, което го прави идеалното решение за грижа за кожата както в дома, така и в здравните и социални организации.

Как работи:

Освен всички предимства на защитата на нашият нормален Leather Protection Cream, включително повишена устойчивост на износване и защита от оцветяване на водна и маслена основа,Protection Cream + Silver предлага още:

Антибактериални свойства

Среброто отдавна е известно със своите дезинфекционни, антибактериални ефекти. Сребърните микрочастици се суспендират в разтвора и след като се поставят върху кожата, остават на повърхността и са напълно невидими и нетоксични.

Всякакви бактерии, които след това се приземяват на защитната бариера, абсорбират сребърни йони, които след това работят за инхибиране на метаболизма в бактериалните клетки в това, което обикновено се нарича "олигодинамичен ефект". С този процес среброто реагира с ензимите в бактериалната клетка, което ги прави неактивни, предотвратявайки клетъчното деление и унищожавайки ги.

Leather Protection - Protective Barrier

Бактериите се приземяват на защитна бариера, абсорбират сребърни йони и се унищожават. (илюстрация с любезното съдействие на Inspired Water)


Подходящ за:

Leather SofaLeather Car InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jackets and Clothing


Leather Protection Cream + Silver може да се използва върху всички различни изделия от кожа, от мебели и интериори на автомобили до дрехи и аксесоари. Подходящ е за всички видове кожа, включително:


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented / Top Coat Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

250ml Protection Cream with Silver ще:

Ще защити тройка гарнитура 2-3 пъти!

Ще защити автосалон 4-5 пъти!

Препоръчително нанасяна на 3 месеца, на зони с високо натоварване през 2 месеца.

Срок на годност 5 години.

Инструкции

Стъпка 1.

Разклатете бутилката добре и нанесете на кожата с мека кърпа. 

Стъпка 2.

Разтрийте нежно в кожата с кръгови движения.

Забележка: Ако използвате малко количество от крема то ще съответства на блясъка на вашата кожа; ако използвате по-голямо количество то ще засили блясъка на кожата. 

Стъпка 3.

Оставете за 10 минути и след това полирайте с кърпа. От решаващо значение е да се полира този продукт за най-добри резултатиОтзиви


Други подходящи продукти

Хавлиени кърпи

Хавлиени кърпи

Попиващи хавлиени кърпи за почистване

From BGN3.60

Преглед на продукта

Комплект грижа за кожата

Комплект грижа за кожата

Отличен комплект за грижа за кожата, който комбинира препарат за почистване на кожа и защитен крем. Почиства, подхранва и защитава, като възстановява оригиналния аромат на кожата.

BGN68.00

Преглед на продукта

Защитен Крем за Кожа

Защитен Крем за Кожа

С авангардната бариерна технология този защитен крем подхранва и предпазва кожата, като същевременно възстановява луксозния кожен аромат.

From BGN19.48

Преглед на продукта

Виж Почистване и освежаване на кожа