Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Protection Cream + Silver Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Leather Protection Cream + Silver is perfect for clinical environments and all areas where the build up of bacteria is a concern. Lab tested and proven to eliminate 99% of nasty bacteria such as E-coli and MRSA within 24 hours, simply apply to leather items such as furniture in waiting rooms etc for complete protection.

Защитен Крем за Кожа със СреброИдеален за използване в:

  • Обществени обекти,
  • Болници,
  • Приемни
  • Санаториуми  

38.40 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Leather Protection Cream + Silver е крем за кожа на водна основа, който не само предпазва кожата ви, но и с добавеното колоидно сребро, лабораторно е тестван и научно доказан, че елиминира 99,9% от бактериите като Е-коли и MRSA в рамките на 24 часа.

Неговите уникални свойства го правят перфектен за всякакви среди, където се използват кожени изделия или мебели, а бактериалната инфекция е проблем, което го прави идеалното решение за грижа за кожата както в дома, така и в здравните и социални организации.

Как работи:

Освен всички предимства на защитата на нашият нормален Leather Protection Cream, включително повишена устойчивост на износване и защита от оцветяване на водна и маслена основа,Protection Cream + Silver предлага още:

Антибактериални свойства

Среброто отдавна е известно със своите дезинфекционни, антибактериални ефекти. Сребърните микрочастици се суспендират в разтвора и след като се поставят върху кожата, остават на повърхността и са напълно невидими и нетоксични.

Всякакви бактерии, които след това се приземяват на защитната бариера, абсорбират сребърни йони, които след това работят за инхибиране на метаболизма в бактериалните клетки в това, което обикновено се нарича "олигодинамичен ефект". С този процес среброто реагира с ензимите в бактериалната клетка, което ги прави неактивни, предотвратявайки клетъчното деление и унищожавайки ги.

Leather Protection - Protective Barrier

Бактериите се приземяват на защитна бариера, абсорбират сребърни йони и се унищожават. (илюстрация с любезното съдействие на Inspired Water)


Подходящ за:

Leather SofaLeather Car InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jackets and Clothing


Leather Protection Cream + Silver може да се използва върху всички различни изделия от кожа, от мебели и интериори на автомобили до дрехи и аксесоари. Подходящ е за всички видове кожа, включително:


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented / Top Coat Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

250ml Protection Cream with Silver ще:

Ще защити тройка гарнитура 2-3 пъти!

Ще защити автосалон 4-5 пъти!

Препоръчително нанасяна на 3 месеца, на зони с високо натоварване през 2 месеца.

Срок на годност 5 години.

Инструкции

Стъпка 1.

Разклатете бутилката добре и нанесете на кожата с мека кърпа. 

Стъпка 2.

Разтрийте нежно в кожата с кръгови движения.

Забележка: Ако използвате малко количество от крема то ще съответства на блясъка на вашата кожа; ако използвате по-голямо количество то ще засили блясъка на кожата. 

Стъпка 3.

Оставете за 10 минути и след това полирайте с кърпа. От решаващо значение е да се полира този продукт за най-добри резултатиОтзиви


Други подходящи продукти

Преглед Почистване и освежаване на кожа