Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Repair & Touch Up Bundle Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description:

Комплект за ремонт и боядисване на кожаВземете комплекта за коригиране на кожата и комплекта за ремонт на кожата с този удобен пакет, идеален за решаване на редица малки ремонти.

<Редовна цена : 88.68 лв

79.90 лева

Наличен и готов за доставка

Цветове

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙ

If you are not confident that you can match the colour of your leather, send us a sample of it and we'll match it for you. Please download and print this form, and attach a sample of leather to it. If you are not sure where to get a sample of leather from, read this guide.This kit is excellent value for money

The Repair kit contains:

 • 50ml Heavy Filler
 • 50ml Leather Glue
 • Canvas sub patch
 • Palette Knife
 • Scalpel
 • Sandpaper
 • Tweezers
 • Step by step instructions

The Touch Up kit contains:

 • 50ml Base Colour + 50ml white & 3 x 15ml tints
 • 15ml Alcohol Cleaner
 • 15ml of matting agent & gloss finish
 • Small sponge, cotton wool buds, mixing cup & stirrer
 • Step by step instructions

За продукта


 • Бърз и лесен за употреба
 • За увредени зoни не по-големи от топка за тенис
 • Всичко, от което се нуждаете, за да се справите с дребни ремонти на кожени изделия
 • Разходоефективно решение за професионални ремонти или заместители
 • Изчерпателни инструкции

Идеален за репариране или ремонт на зони с увреждания на кожата, които не са по-големи от приблизителния размер на топката за тенис, този комплект съдържа всичко необходимо за редица малки ремонти. The Leather Repair & Touch up Bundle Може да се използва за справяне с разкъсвания, дупки, драскотини и изгаряния, постигане на професионални стандартни ремонти и безпроблемно смесване с обкръжаващата кожа с помощта на оцветители и оттенъци, включени във всеки пакет.

The Leather Repair Kit е малък комплект, съдържащ всички продукти, необходими за бързо и лесно извършване на професионални ремонти на всяка повредена кожа. Независимо от нивото на вашия опит или техническите способности, които ще можете лесно да ремонтирате изрязвания, дупки, разкъсвания, драскотини.

След като се направи ремонта Touch Up Kit ще ви помогне да направите този ремонт невидим. Този комплект ще ви позволи да постигнете цвета на кожата, което ви дава професионален завършек.(Please note, for larger repairs, use our Leather Repair Kit followed by our Leather Colourant Kit). 


Подходящ за:

Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing

The Leather Repair and Touch Up Bundle е подходящ за употреба върху кожени изделия с малки зони на повреди от всички видове, описани в описанието на продукта, върху мебели, интериори на автомобили, обувки, чанти и дрехи.

Подходящ за следните кожи;

tick Aniline & Semi-Aniline Leather
tick Pigmented Leather
tick Oil & Wax Pull Up Leather
tick BiCast Leather
tick Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

tick Artificial Leather

Покривност и срок на годност

Продуктите, предоставени в Leather Repair Ki, са достатъчни за ремонт на няколко малки зони на повреда или около 4-5 малки разкъсвания или изгаряния на цигари, например, за по-големи зони на повреда, покритието ще бъде намалено, както би се очаквало.

Покритието на комплекта за докосване ще зависи изцяло от размера и вида на повредите, които обикновено се използват, обикновено комплектът включва достатъчно, за да се справи с много случаи на незначителни повреди като малки драскотини или издрасквания, но може да покрива само един или два По-големи области на износване или оцветяване.

За по-големи области използвайте Leather Colourant Kit.

Всички предмети трябва да се съхраняват на хладно, сухо място, с капаци плътно закрепени, те да не се съхраняват при температури под 4ºC. Следвайки тези инструкции, продуктите в комплекта ще продължат години без никакво намаляване на производителността.

Инструкции

Комплектът идва с пълни подробни инструкции и ние имаме стъпка по стъпка ръководства и видео урок, за да направим процеса много ясен и прост, за да можете да получите професионален ремонт.

Моля, вижте видеоклиповете ни за визуално учение за този процес:

How to Repair a Burn in Leather
How to Repair a Cut in Leather
How to Repair a Tear in Leather
How to Repair a Hole in Leather
How to Repair Cat Scratches in Leather


Отзиви

Преглед Поправка и възстановяване на кожа