Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
От кожени мебели до кожен автоинтериор: Вашите защитени ли са?

Дата на изпращане: 09-05-2017

by Furniture Clinic

Имаме всичко необходимо, за да поправите и възстановите кожената си мека мебел и седалките на колата, но какво ще стане, ако можете да предотвратите появата на петна или повреда на първо място? Е, можете!


Какви са най-честите причини за оцветяване на кожен диван или интериор на колата?

 

Течности: Почивате си у дома  или сте на дълъг път, когато разлеете питието си на коженото си диванче или седалката на колата! Ако кожата е напълно порьозна или ако течността е останала, тя ще се абсорбира и ще остави  тъмни петна, когато влакната под повърхността на кожата са изсъхнали.


Мастило: Често не мислим за това къде използваме химикалка, особено когато бързаме, но това е опустошително, когато намерим белег върху някой от нашите кожени елементи!


UV избледняване: Лятото се приближава и много от нас се стремят към слънце! Въпреки това, директната слънчева светлина може да доведе до избледняване на цвета на кожата.


Топлина: Топлината от слънцето, нагревателите и камините също могат да причинят изсъхване на кожата, което води до напукване.


Мазнини: Когато кожата се използва, естествената мазнина от кожата на тялото, както и потта бавно започват да атакуват кожата, причинявайки нейното обезцветяване, напукване и лющене. Тези щети могат да се видят на повечето мебели, където човек обляга ръцете и главата си, и на волана за кола, който потъмнява от мазнината.


Проблеми, които често могат да възникнат без подходяща защита.

И така, как да се подготвим за неочакваното?


Всеки път, когато купуваме нещо ново, ние винаги искаме да го запазим в отлично състояние и най-доброто нещо е да започнем е с превенция.


Използвайте защитен крем за кожа -  Leather Protection Cream

Много нови дивани и автомобили често се предлагат с комплект за грижи, който включва крем за защита на кожата, който препоръчваме да използвате веднага след като получите дивана или автомобила.

Нашият Leather Protection Cream е крем на водна основа, използван за подготовка, защита, подхранване и възстановяване на аромата на стари и нови кожени изделия.

Той осигурява усъвършенствана технология за предпазване, бариера, която помага да се предпази оцветяването на мазнината и водата върху кожата, което помага да се предотврати появата на такива проблеми.

Бариерата, приложена върху кожата, също така ще задържа общата мръсотия и замърсяване на повърхността, което ще направи кожата много по-лесна за почистване и грижа, особено когато става дума за петна от химикалка и за прехвърляне на боя от дрехи!

Това позволява оцветяването да се почиства, като се използва Leather Ultra Clean, за разлика от нуждата от специализиран ремонт.

Когато използвате кожата, вие предизвиквате триене, което бавно започва да износва коженото покритие. Защитният крем действа като преграда между кожата и мръсотията, което помага да се предотврати преждевременно износване.


Тук можете да видите как защитната бариера е държала течността на повърхността, докато без предпазния крем, течността е попила, причинявайки петна.

Подходящ за:

Leather Protection Cream може да се използва върху всички различни изделия от кожа, от мебели и интериор на кола до седла за езда.

Including:

  • Aniline & Semi-Aniline Leather - Анилин и Поли-анилин
  • Pigmented / Top Coat Leather - Боядисана кожа
  • Oil & Wax Pull Up Leather - Кожа третирана с вакси и масла
  • BiCast Leather - Ламинирана кожа
  • Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather - Двутонова и Винтидж кожа


Leather Care Kit - Комплект грижа за кожата

В удобно оразмерена опаковка, нашият Leather Care Kit Тя съдържа почистващ препарат и защитен крем, така че можете да почиствате и поддържате кожените си предмети, колкото желаете.

По този начин никога няма да сте неподготвени!


Проблеми с твоята кожа?

Ако диванът или интериорът на автомобила ви се нуждаят от нещо повече от почистване и защита, можете да намерите всички продукти за ремонт и възстановяване на кожата в нашия онлайн магазин, както и редица упътвания и видео уроци 'How-to' guides and video tutorials , които ще ви помогнат


Предлагаме и  услуги за почистване, ремонт и възстановяване на кожа. 

More News and Events...How to Restore the Leather Seats of a Classic Car

Как да възстановим коженият салон на класически автомобил

Предлагаме специализирана гама от продукти за кожа, както и някои лесни за употреба стъпки по стъпка и видео ръководства, които да ви помогнат да възстановите класическия интериор на автомобила си.

June 9, 2017

Вместо да подмените или претапицирате седалките на класическия автомобил, помислете дали да не ги възстановите.


Top Tips For Caring For Your Horse Tack

Топ съвети за грижа за ездитното оборудване

Като се има предвид, че вашата екипировка е една от най-скъпите конни покупки, които ще направите, е жизненоважно да се грижите за кожата, за да гарантирате дълголетието й.

May 19, 2017

Ние сме подбрали 10 съвета за грижата за вашите седла, юзди и кожи, за да сте сигурни, че ще ги ползвате много сезони.


How-to Identify Leather

Как да разпознаем кожата

Ето няколко теста, които можете да направите, за да ви помогне да определите вида кожа, с която работите.

May 4, 2017

Ето няколко теста, които можете да направите, за да ви помогне да определите вида кожа, с която работите.


How to Avoid & Repair Cat Scratches on Your Leather Sofa

Как да предотвратите и ремонтирате котешки драскотини на кожения диван

Ето нашите съвети за това как да избегнете котешки драскотини по мебелите и как да ги поправите, ако това някога се случи.

April 27, 2017

Котката е надрала новия кожен диван или фотьойл? Това беше неизбежно!More News and Events...

Виж всичко