Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Stain Remover Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Removes common stains from all leather items such as dye transfer from clothes, cushions & jeans. Also great for print stains and juices.

Препарат за премахване на петна и оцветяване по кожата  • Цветен трансфер от джинси и дрехи
  • Печатно мастило от вестници
  • Петна от натурални сокове и храна
  • Следи от стикери
  • Лак за нокти и боя

От 24.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

Leather Stain Remover е предназначен за премахване на петна от всички видове кожи с покритие, без да се причинява вреда на покритието. 

Продуктът е смес от леки разтворители, които заедно създават дълга молекулна верига, така че, когато се използва за премахване на петна, продуктът не е прекалено агресивен. Това може да се оприличи на топла и студена вода и начина по който молекулите се държат различно. 

Той е безопасен да се използва за всички видове кожа, с изключение на велур и набук, но допълнително трябва да се внимава, когато се използва върху  Bicast(кожа ламинирана с PVC покритие), Two Tone или фабрично изтъркани кожи. Ако имате абсорбиращ тип кожа, като анилин или Pull Up (това са кожи които са попиващи – за да установите дали кожата е попиваща направете следния тест – Капнете върху кожата няколко капки вода, ако тя попие, значи кожата е анилинова. Ако остане на повърхноста опитайте с чист спирт – ако има попиване или частично попиване – това е  Pull Up - кожа промазана с масло или вакса ) Leather Stain Remover няма да бъде толкова ефективен. Вместо това, използвайте Leather Degreaser за премахване на петна от тези типове кожа.


Leather Stain Remover е предназначен за премахване на петна от всички видове кожи с покритие, без да се причинява вреда на покритието. 

Продуктът е смес от леки разтворители, които заедно създават дълга молекулна верига, така че, когато се използва за премахване на петна, продуктът не е прекалено агресивен. Това може да се оприличи на топла и студена вода и начина по който молекулите се държат различно. 

Той е безопасен да се използва за всички видове кожа, с изключение на велур и набук, но допълнително трябва да се внимава, когато се използва върху  Bicast(кожа ламинирана с PVC покритие), Two Tone или фабрично изтъркани кожи. Ако имате абсорбиращ тип кожа, като анилин или Pull Up (това са кожи които са попиващи – за да установите дали кожата е попиваща направете следния тест – Капнете върху кожата няколко капки вода, ако тя попие, значи кожата е анилинова. Ако остане на повърхноста опитайте с чист спирт – ако има попиване или частично попиване – това е  Pull Up - кожа промазана с масло или вакса ) Leather Stain Remover няма да бъде толкова ефективен. Вместо това, използвайте Leather Degreaser за премахване на петна от тези типове кожа.


Подходящ за:


Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing
 

Leather Stain Remover за премахване на петна от всички елементи от кожа като мебели, интериори на автомобили, дрехи, обувки, чанти и всички други продукти от кожа.

  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

250ml Leather Stain Remover е достатъчен за обработката на 1 кв.м.

Да се съхранява добре затворен на хладно място.

Инструкции

Стъпка 1.

Почистете кожата старателно първо с Leather Ultra Clean. Този продукт е по-лесeн за използване и може да премахне петното. Ако кожата все още е оцветена, преминете към стъпка 2. 

Стъпка 2. 

Никога не прилагайте Leather Stain Remover директно върху кожата. Напоете чиста гъба с препарата. Внимателно натъркайте повърхността на кожата, където e петното и гъбата ще го абсорбира. 

Стъпка 3.

Избършете площта с влажна кърпа, за да премахнете Leather Stain Remover

Стъпка 4. 

Повторете стъпките ако петното не е изчезнало напълно. 

След пълното отстраняване на петното нанесете Leather Protection Cream, за да защитите и съхраните кожата.


Често задавани въпроси


За какви видове петна Leather Stain Remover е подходящ?

Leather Stain Remover е специално създаден, за да бъде изключително универсален и е тестван върху широка гама ежедневни петна, включително; Пренасяне на бои от дрехи, разливане на храна и напитки, лепкави белези, лак за нокти и боя. Всички тези петна от домакинството могат да бъдат решени ефективно с нашия Leather Stain Remover.


Мога ли да използвам Leather Stain Remover върху всички видове кожа?

Повечето, но не всички; Не е подходящ за използване върху изделия от Велур и Набук и също така е по-малко ефективен, когато се използва върху абсорбиращи кожи, като например анилинови или пур-ъп кожи. Ако имате анилинова или пул-ъп, трябва да използвате продукт за обезмасляване на кожата , за да премахнете петна.

Leather Stain Remover е безопасен и ефективен, когато се използва за всички останали видове кожа.


Leather Stain Remover ще помогне ли за предотвратяване на петна в бъдещето?

Не, той е формулиран като изключително ефективен за отстраняване на петна, но няма да предпази от бъдещо оцветяване. Предлагаме високоефективен защитен препарат под формата на крем за защита на кожата , който представлява невидима бариера на повърхността на кожата ви, която отблъсква мръсотията и разливи от всякакъв вид, като ги държи на повърхността, докато не бъдат почистени и предотвратявайки бъдещо оцветяване. Това може да се закупи поотделно или като част от комплект за грижа за кожата .


Leather Stain Remover труден ли е за употреба и дали ще увреди кожата?

Leather Stain remover е предназначен за бързо и ефективно отстраняване на петна и е много лесен за използване, като са предоставени пълни инструкции. Той е формулиран да съдържа смес от леки разтворители, които са ефективни при разграждането на упорити петна, но няма да повредят вашата кожа. С внимателно спазване на инструкциите и внимателно нанасяне на продукта с гъба вместо директно върху повърхността, която се обработва, можете да се уверите, че вашите петна ще бъдат премахнати, без да се страхувате повреда на кожата си.


Leather Stain Remover подходящ ли е срещу петна върху всякакви кожени изделия?

Да, стига кожените ви артикули да не са изработена от някои от най-чувствителните кожи, изброени по-горе, той е подходящ за използване върху кожени артикули, включително: мека мебел, столове и тапицерии, интериори за автомобили, дрехи, обувки и чанти. >Отзиви

Преглед Премахване на петна и следи от мастило по кожата