Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Liquid Leather Degreaser Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: A liquid degreaser used to remove the build up of grease instantly from leather.

Течен Обезмаслител за КожаОт 19.20 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

 • Премахва мазни петна уникално и бързо
 • Лесен за употреба
 • Напълно безпроблемно, без  остатък от мазнина
 • Спестява време и пари

Liquid Leather Degreaser e обезмаслител - мощен нов продукт, разработен специално за справяне с мазни области. Той е невероятно ефективен при премахване на мазни петна от кожата. Специална смес от разтворители, които работят в дълбочина лесно изтегля мазнината на повърхността. 

Продукта може да се използва и за двата вида кожи  - пигментирани и абсорбиращи.

За силно замърсени зони:Както върху пигментираните, така и върху абсорбиращите кожи, първо трябва да се използва обезмаслителят, за да се разгради мазнината. Нашият стандартен обезмаслител за кожи (гел) трябва да се използва за извличане на мазнината от кожата, като първо се използва течен обезмаслител за течности по този начин позволява по-ефективно извличане на мазнината, отколкото при използване на гелообразен обезмаслител от само себе си ,

За по-леки повърхности / повърхностна мазнина:
Liquid Leather Degreaser ще премахне мазнината невероятно бързо, без да е необходимо да използвате допълнителни продукти или процедури. Просто използвайте абсорбираща кърпа, за да приложите продукта в засегнатата зона и да наблюдавате изчезването на мазнините!

Дали леки или тежки мазнини, независимо от вида кожа, с която работите, всичко това се равнява на ценни спестявания както за време, така и за пари за зает професионалист, като високоефективният характер на продукта гарантира, че няма компромис относно качество.


Подходящ за:

 

Leather Sofa

Leather Car Seat

HandbagLeather ShoesLeather Jacket
 

Aniline & Semi-Aniline Leather

Pigmented Leather

Oil & Wax Pull Up Leather

Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

BiCast Leather

Suede & Nubuck

Покривност и срок на годност

Liquid Leather Degreaser е продукт на базата на разтворител и трябва да се съхранява с капака плътно закрепен в хладна, суха среда. Ако се съхранява по този начин, той има срок на годност в продължение на години и няма да се изпари.

250ml са достатъчни за обезмасляването на един фотьойл.

1 литър е достатъчен за цяла кожена гарнитура.

Инструкции

Liquid leather degreaser Ще премахне всяка повърхностна мазнина и ще намали всяко замърсяване, което може да е проникнало по-дълбоко под повърхността на кожата, което ще улесни извличането с паста Leather Degreaser. Вижте инструкциите за употреба по-долу:

Боядисани, анилинови и полу-анилинови кожи: 

 1. Почистете добре с Leather Ultra Clean.
 2. Премахнете гориният слой боя с Leather Prep
 3. Нанесете голямо количество течен обезмаслител върху кърпа и разтривайте с кръгово движение, работейки отвън до вътрешността на засегнатата зона. Силното натискане с кърпата  ще помогне за отстраняването на всяка повърхностна мазнина.
 4. За леки повърхностни мазнини, това често е достатъчно, за да се премахне напълно замърсителя от кожата, за райони, които имат замърсяване под повърхността на кожата, колкото по-продължително повтаряте този процес, толкова по-малко гелов обезмаслител  ще е необходим.
 5. Не оставяйте кожата да изсъхне, а направо нанесете Leather Degreaser гел.
 6. Нанесете гела Leather Degreaser 
 7. Процедурата повторете от стъпки 3 до 6, докато не се абсорбира повече мазнина в праха, тъй като пастата изсъхва. Кожният обезмаслител изсъхва (трябва да изсъхне напълно бяло, ако не остане мазнина).
 8. Веднъж обезмаслена кожата трябва да се боядиса и лакира с Leather Colourant и Leather Finish.

 

Pull-up Leather:

 1. Почистете добре с Leather Ultra Clean.
 2. Нанесете голямо количество течен обезмаслител върху кърпа и разтривайте с кръгово движение, работейки отвън до вътрешността на засегнатата зона. Силното натискане с кърпата  ще помогне за отстраняването на всяка повърхностна мазнина.
 3. Продължете да работите с течния кожен обезмаслител до останалата част от засегнатата зона, работейки отвън към средата, докато не обработите цялата област.
 4. Оставете да изсъхне и повторете процеса, докато тъмната, намазана с мазнина повърхност стане по-светла, което показва, че мазнината и цветът са били отстранени от течния обезмаслител за кожа
 5. Сега може да възстановите цвета с  Leather Re-Colouring Balm.

Отзиви

Преглед Почистване и защита на кожа