Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
OILY / WAXY PULL UP - ПРОМАЗАНИ КОЖИ

“Промазана кожа с масла и вакси, която когато я разтегнете изсветлява в дълбочина”

Преимущества:

  • Напълно натурална

  • Изглежда напълно естествена

Недостатъци:

  • Много трудна за поддръжка

  • Много лесно се износва

  • Поема прах и мръсотия

  • Поема оцветяване от дрехи много лесно


IDENTIFYING OIL/WAXY PULL UP LEATHER - РАЗПОЗНАВАНЕ НА КОЖАТА

Pigmented Leather
The Magnifying Glass Test

Под лупа тази кожа изглежда много напукана и изсъхнала. Космените фоликули са леко видими и обикновено имат по-тъмен цвят, където са абсорбирали маслото или ваксата. По-светъл цвят ще се покаже и през зърното.


Тестът за абсорбция:

Ако капнеш малко количество почистващ препарат за кожа или вода върху повърхността на oily / waxy pull up кожа, тя веднага ще я поеме - само за секунди. Кожата леко потъмнява и след това се връща в нормално положение доста бързо.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако кожата бързо попива водата, това означава, че тя също така абсорбира петна лесно и бързо. Изключително важно е да се поддържа тази кожа с редовните приложения на козметичния защитен крем. Ако кожата ви е избледняла, ще ви е необходим коженият балсам за възстановяване на цвета, за да възстановите цвета.


Тест на допир:

An oily / waxy pull up кожа се усеща много естествено, с леко усещане за восък. Драска се изключително лесно и изсветлява, когато се опъне

Визуален тест:

Цветът на oily / waxy pull up  кожа е много неравен. Ще можете да определите ясно тъмния цвят с много по-светъл цвят, който се показва чрез пукнатините и зърнените мотиви, като по-светлия цвят ще покаже и къде е опъната кожата. Кожата също изглежда много изсъхнала, а също така избледняла. Ако кожата ви е избледняла или надраскана, ще ви е необходима кожената боя за възстановяване на цвета, за да възстановите цвета.


Oily Waxy Pull Up Leather

Илюстрацията от ляво показва как изглеждат тези кожи.


Return to Identifying Leather