Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Remove It! Paint, Oil, Dye & Pen Stain Remover Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Removes paint, oil, dye and pen stains from all carpets, clothes & upholstery. A specialist stain remover used by professionals and consumers.

Почиства петна от боя и мазнинаОт 19.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Изцяло отстранява упоритите бои, масла, мазнини и мастило
  • Подходящи за употреба на практически всякакви тъкани, дори деликатни като вълна и коприна
  • Бърз и лесен за употреба
  • Идеален за мебели, дрехи и килими

Специален почистващ разтвор, който се използва за премахване на бои, масла, мазнини, мастило (включително постоянно мастило) и петна от боядисване на килими, дрехи и тапицерии. Това е разтворител на основата на разтворител и работи чрез емулгиране на петна, така че да може лесно да се абсорбира с парче плат.


Подходящ за:


Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureCar Seat or InteriorHandbagShoes, Boots or FootwearJackets or Clothing

The 'Remove It' Paint, Oil, Dye & Pen Stain Remover' е подходящ за използване върху всякакви изделия, изработени от плат или текстил, включително; Мебели и тапицерии, дрехи, интериори за коли, чанти, обувки и килими. Той дори е безопасен за употреба върху деликатни продукти като вълна и коприна. Единствената тъкан, на която не бива да се използва, е платното Flock.

Трансфер от дрехи

Всякакви мазни петна

Мастило

Боя

Покривност и срок на годност

Обикновено една бутилка от 100 ml трябва да бъде достатъчна, за да се справи с няколко маркировки или петна. Въпреки това покритието може да се увеличи или намали в зависимост от размера и упоритостта на следените петна.

Ако се съхранява на хладно, сухо място, с капак плътно закопчан, това ще продължи години, по отношение на неговия ефективен, използваем живот. Препоръчва се в случаите, когато продуктът седи на рафта за дълъг период от време, без да се използва, че се разклаща добре, преди да се приложи върху оцветена зона.

Инструкции

Стъпка 1.

Винаги тествайте на незабележимо място, преди да продължите. Проверете за стабилност на боята, промяна на цвета и промяна на текстурата. 

Напоете върху парче  кърпа и попийте петното, винаги попивайте от външната страна на петното към центъра. Не търкайте. Изсмучете петното с прахосмукачка и попийте отново с  кърпата. Тази процедура се повтаря, докато петното изчезне. 

Стъпка 2.

Почистете с Fabric Cleaner & Spotter и след това изплакнете с топла вода, за да се отстранят остатъците от почистване

Често задавани въпросиОтзиви

Преглед Премахване на петна от текстил и тъкани