Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Remove It! Red Wine, Curry & Drinks Stain Remover Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Specialist stain remover for red wine stains, curry stains & all staining from fizzy drinks.

Почиства петна от червено вино и къриОт 19.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Специализирано почистващо средство, което се използва за премахване на петна от червени вина, къри, пикантни напитки и плодови сокове от килими, дрехи и тапицерии. Почистващото средство може да промени цвета на петна, докато го почиствате, това е нормално и уникалният начин, по който продуктът работи! Запомнете: Също така е напълно безопасно да се използва върху деликатни материи като коприна и вълна.


red wine spill

Премахване: Червено вино, Curry & Drinks Remover за петна е продукт на водна основа и така не е опасен и незапалим. Той не съдържа разтворители или абразиви и е нежен към кожата.


Подходящ за:


Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureCar Seat or InteriorHandbagShoes, Boots or FootwearJackets or Clothing

Remove it!  се използва за всички килими, тапицерии, дрехи, мебели, чанти, обувки или всякакви други предмети, изработени от плат, платно или текстил, включително деликатеси като коприна и вълна. Това е идеалното решение за борба с петна като:

Червено вино

Газирани напитки и кока кола

Натурални сокове

Къри

Покривност и срок на годност

Ако инструкциите са спазени правилно, 100ml от Red Wine, Curry & Drinks Stain Remover трябва да са достатъчни, за да се справят с няколко средни размера петна, свързани с напитки и къри.

Ако се съхранява на хладно, сухо място, с капак плътно закрепен, червеното вино, Curry & Drinks Stain Remover ще издържи години от гледна точка на ефективния и използваем живот. Препоръчва се в случаите, когато продуктът седи на рафта за дълъг период от време, без да се използва, че се разклаща добре, преди да се приложи върху оцветена зона.

Инструкции

Стъпка 1.

Винаги тествайте предварително на незабележимо място, преди да използвате. Проверка за стабилност на боята, промяна на цвета и промяна на текстурата. 

Напръскайте директно върху петното, така че повърхността да е мокра и разтъркайте с четка или хавлиена кърпа. Попийте със чисто парче хавлиена кърпа от външната страна на петното към центъра. Не търкайте. Повторете процедурата, докато петното се отстрани и попиващата кърпа спре да се оцветява. 

Стъпка 2.

Когато приключите, почистете зоната с Fabric Cleaner & Spotter и след това изплакнете с топла вода, за да се отстранят излишните остатъци. 

Red Wine Stain
Removed Red Wine Stain

Как да премахнете червените винени петна

Това ръководство ще ви покаже как да премахнете петна от червено вино от килим, но същата процедура може да бъде следвана и за всички тъкани, дрехи и тапицерии.

Remove Red Wine Stains


Често задавани въпросиОтзиви

Преглед Премахване на петна от текстил и тъкани