Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Saddle Clinic Leather Recolouring Balm Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Easy to use and effective solution for recolouring worn or faded saddles & tack made from absorbent leather

Оцветяващ балсам за кожени седлаВъзстановява цвета лесно, просто втривайте с мека кърпа. Балсамът се накисва в кожата, възстановявайки цвета и аспекта си, носейки нов живот на стари и избледнели конен коне.

35.00 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Saddle Clinic Leather Re-Colouring Balm

Обновява цвета и вида на всички кожени артикули от езда, включително седла, такелаж и други съоръжения за езда.

Той работи чудесно при преоцветяване на зони, които са били изложени на слънчева светлина или директна топлина, и е идеална за повторно оцветяване на изсъхнали и избледнели области. Балсамът напълно се абсорбира в кожата ви, така че няма да се разтривате върху дрехите си.

Всеки цвят на балсама е предназначен за покриване на няколко нюанса, придаващ по-тъмен цвят при всяко последващо приложение. Когато нямаме стандартен цвят, достатъчно близо до Вашия артикул, предлагаме бърза и точна услуга за съвпадение на цветовете, вземане на проба и осигуряване на точно съвпадение на цвета на балсама.

С течение на времето, с употреба, кожата ще избледнее отново. Но това може да бъде намалено с помощта на сапунен сапун - балсам. Балсамът обикновено се прилага повторно на всеки 2-3 години.

ЗАБЕЛЕЖКА: За драскотини, Балсамът за оцветяване ще работи само ако драскотината е по-светла от цвета на кожата и областта е абсорбираща.

ЗАБЕЛЕЖКА: За по-леки петна, Балсамът за оцветяване ще работи само ако е в състояние да се накисне в кожата ви - за да проверите това, сложете малка капка вода върху повредената зона и вижте дали тя се влива. Ако кожата не е " Т абсорбиращ балсам не е подходящ за възстановяване на цвета.


Подходящ за:

Saddle Clinic Leather Re-Colouring Balm може да се използват върху всички конежи изделия за коне, при условие че са абсорбиращи. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърно.

Седла
Оборудване
Дрехи

Покривност и срок на годност

250ml of Saddle Clinic Re-Colouring Balm е достатъчен за:

Напълно възстановяване на седло няколко пъти!

Поддържането на цвета с години! 

Трайност при добре затворен продукт 5 години.

Инструкции

Saddle Clinic Re-colouring Balm е невероятно лесен за употреба и може да има драматичен ефект при възстановяване на всеки конен кожен артикул, като използвате инструкциите по-долу.

Преди употреба е важно да се гарантира, че обработваната повърхност е абсорбираща. За да направите това, просто поставете капка вода директно върху кожата и изчакайте 10-15 секунди, ако потъва, тогава кожата Ви е абсорбираща и балсамът ще бъде подходящ. Ако не попадне, балсамът няма да може да се накисва в кожата и няма да бъде подходящ.

Стъпка 1.

Почистете кожата преди да нанесете балсама. За най-добри резултати използвайте Saddle Soap - Cleaner за да се отстраните всички замърсявания, но и отваря порите на кожата, така че Re-Colouring Balm ще може да се абсорбира във всички гънки на кожата).

Стъпка 2.

Втрийте балсама в кожата с кръгови движения, за да се осигури проникване. Това е достатъчно, за да се възстанови напълно цвета. Вземете чиста кърпа и след това полирайте  повърхността на кожата. Уверете се, че не е останало по кожата неабсорбирал се балсам.

Стъпка 3. 

След обработката на кожата тя става 100% оцветена. За цялостна защита и дълголетие на вашата кожа, ние препоръчваме да се прилага Leather Protection Cream, това ще помогне да се намали бъдещото износване и захабяване.

Отзиви

Преглед Боядисване и възстановяване на кожа