Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic 250ml Saddle Clinic Leather Revive Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: A natural oil based conditioner, formulated to soften leather saddles, tack and leather riding gear that have become hard, stiff, dried out or brittle. Penetrates deep into the leather, conditioning the fibres and returning them to their soft, supple, natural state.

250ml Омекотител за кожени седла  • идеален за омекотяване на кожени аксесоари за езда
  • подходящ за кожено оборудване за езда
  • Бърз и лесен за употреба
  • Удължава живота на кожата<

27.00 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

Saddle Clinic Leather Revive маслена дисперсия на водна основа възстановяващ и омекотяващ балсам използва се за омекотяване на стари, сухи и твърди кожени седла и аксесоари за езда. Неговата уникална проникваща способност във фибрите на кожата омекотява и подхранва кожата с естествени масла. Възстановяващият балсам прави кожата мека и еластична. Може да се използва както самостоятелно, така и преди боядисване.

Понякога дори и да сме възстановили и боядисали една стара кожа, тя продължава да се цепи и пука в дълбочина и естествено и боята се пука заедно с кожата. Това е така, защото старата кожа е изгубила своята еластичност. За да не се случи това преди да започнем възстановяване първо трябва да омекотим и съживим старата кожа и да върнем нейната еластичност.


Възстановяващ балсам - маслена дисперсия на водна основа, използва се за омекотяване на стари, сухи и твърди кожени седла и аксесоари от кожа. Неговата уникална проникваща способност във фибрите на кожата омекотява и подхранва кожата с естествени масла. Възстановяващият балсам прави кожата мека и еластична. Може да се използва както самостоятелно, така и преди боядисване.


Подходящ за:

Saddle Clinic Leather Revive е специално предназначен за употреба върху кожени седла и аксесоари за езда:

Седла

Кожени аксесоари за езда

Дрехи от кожа за езда

Покривност и срок на годност

250ml Saddle Clinic Leather Revive е достатъчен за:

Може да омекотите едно седло 3-4 пъти!

Внимание: Ако кожата е много суха повторете процедурата 2 пъти

Този продукт е специално третиран срещу развитие на бактерии и микроорганизми. Може да се съхранява в продължение на 5 години на сухо и хладно място.

Инструкции

Стъпка 1

Разклатете добре бутилката преди използване

Стъпка 2

Нанесете обилно количество от балсама върху кожата и започнете да масажирате кожата с ръце (използвайте латексови ръкавици). Така препаратът ще проникне във фибрите на кожата и ще я омекоти.

Стъпка 3

След като препаратът попие нанесете още един слой от него върху кожата и оставете за една нощ да попие и омекоти кожата. На следващият ден използвайте суха кърпа, с която да оберете остатъците от препарата .

Стъпка 4

Ако резултатът не Ви удовлетворява повторете процеса, докато получите желания ефект.

Отзиви

Преглед Почистване и освежаване на кожа