Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Saddle Soap Conditioner Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: All in one leather conditioner & protector suitable for use on all equestrian leathers including leather tack, saddles and other riding gear

Кондиционер за Кожени СедлаВключва добавена технология - защитна бариера и възстановява луксозния кожен аромат на всички ездитни кожи.

От 27.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Saddle Soap - Conditioner е крем за кожа на водна основа, разработен от Saddle Clinic, който се използва за подготовка и защита на всички ездитни кожи, включително седла, колани и други езда съоръжения. Също така е вдъхновен от традиционния емблематичен аромат на кожата.

При употреба седлата и другите кожени аксесоарии поемат потта и мазнината от човешкото тяло, мазнината прониква в кожата и започва да я уврежда причинявайки обезцветяване, петна и лющене. При езда се предизвиква триене между ездача и седлото, износване на повърхността и избледняване на цвета. Постепенната ерозия на защитното покритие също излага области на кожата и ускорява процеса на замърсяване и влошаване.

Saddle Soap - Conditioner омекотява и подхранва кожата, поддържайки седлата и такелажа,  нови за по-дълго време и осигуряват иновативна технология за защита, която да отблъсне петната от мазнина и вода. Той работи, за да предотврати появата на горепосочените проблеми и разширява функционалния живот на любимите ви кожени аксесоари за коне.

Бариерата, приложена върху кожата, също така ще задържа общата мръсотия и замърсяване на повърхността, което ще направи кожата много по-лесна за почистване и грижа, като допълнителният бонус също така предотвратява прехвърлянето на багрила и т.н. от проникване в покритието на кожата и предизвикване на почти постоянно оцветяване. Това позволява лесното отстраняване на това оцветяване с помощта на ‘Saddle Soap - Cleaner’, за разлика от нуждата от специализирано ремонт.


Подходящ за:

Saddle Soap - Conditioner е идеален за ездитно кожено оборудване:

Седла
Аксесоари
Дрехи

Покривност и срок на годност

500ml Saddle Soap - Conditioner е достатъчен за:

Напълно защитава седла и аксесоари няколко пъти в годината!

Срок на годност 5 години.

Инструкции

Стъпка 1.

Разклатете бутилката добре и нанесете на кожата с мека кърпа. 

Стъпка 2.

Разтрийте нежно в кожата с кръгови движения.

Забележка: Ако използвате малко количество от крема то ще съответства на блясъка на вашата кожа; ако използвате по-голямо количество то ще засили блясъка на кожата. 

Стъпка 3.

Оставете за 10 минути и след това полирайте с кърпа. От решаващо значение е да се полира този продукт за най-добри резултати.

Вашата кожа сега ще бъде щателно защитена. Ако имате Aniline или Pull Up кожа (това са кожи които са попиващи – за да установите дали кожата е попиваща направете следния тест – Капнете върху кожата няколко капки вода, ако тя попие, значи кожата е анилинова. Ако остане на повърхноста опитайте с чист спирт – ако има попиване или частично попиване – това е  Pull Up - кожа промазана с масло или вакса ) трябва да нанесете два слоя от защитния крем за най-добри резултати.

Отзиви

Преглед Почистване и освежаване на кожа