Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Soft Wax Repair Kit for Wood Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Wood filler sticks for fixing scratches, dents, small holes & chips in furniture, laminate & hardwood flooring and on all other types of wood.

Soft Wax Repair Kit for WoodSoft Wax Wood Filler за драскотини, очуквания, малки дупки и резки

Този удобен набор за ремонт на дървесина се предлага в 3 различни опаковки, всяка от които съдържа 4 клечки за пълнене на меки восъци и специален апликатор, плюс по-големи търговски комплекти. Масленият пълнеж от дървесен материал се използва за фиксиране на драскотини, вдлъбнатини, малки отвори и чипове в мебелите, които биха се случили при ежедневна употреба. 

Наличен и готов за доставка

Цвят

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Проста и лесна употреба
  • Всеки може да се справи
  • Избирайки 3 комплекта ще разполагате с всички нюанси
  • Икономически изгодно пред скъп професионален ремонт

Комплект за мек восъчен ремонт е удобен комплект от 4 клечки за пълнене на восъчни сплави (по 4 см всяка) с различни нюанси, използвани за ремонт на драскотини, малки дупки, вдлъбнатини и стружки на всички дървени повърхности.

Пръстените за пълнене могат да се използват за бързо поправяне на повреди на повърхности като твърдо дърво, меко дърво, фурнир, ламинат, меламин, хартиени фолиа и други видове дървесина.

Продуктът работи, като просто разтрива пръчката на восъка в повреденото дърво и след това изстъргва излишния с апликаторния инструмент (приложен в комплекта). Комплектът се предлага в 3 различни опаковки за ремонт на различни нюанси на дърво;


Подходящ за:

The Soft Wax Repair Kit може да се използва и за дървени подове, мебели, кемпери, каравани, лодки и дърво, използвани във всички останали зони.

Used for repairing;

Драскотини
Надирания
Отчупвания
 Малки дупки

Покривност и срок на годност

Количеството восък, предоставено във всеки комплект, обикновено е достатъчно, за да извърши много ремонти и често ще бъде достатъчно за ремонт на няколко мебели с леки до умерени щети.

Тъй като продуктите в комплекта са направени от восък, ако се съхраняват на хладно и сухо място и се съхраняват в запечатан контейнер, те ще продължат в продължение на много години.

Инструкции

Scratched Wood

Поправка на драскотини
За този ремонт сме избрали да използваме Dark Soft Wax Repair Kit. От комплекта бяха избрани три пръчки за восък; Това бяха пръчките, които приличаха най-много на различните нюанси в дървото.Начинът, по който се ремонтира дървесината, е чрез триене на най-лекия от нюансите, последван от по-тъмен цвят (и), за да наподобяват модела на зърното и да помогнат на по-добрата ремонтна смес.Rub the wax filler into the wood to repair the scratch

Използвайки най-лекия от избраните нюанси, разтривайте восъчната пръчка в драскотина, така че тя започва да запълва драскотината до около 80% пълна.
Повечето ремонти ще изискват 2 или повече пръчки, които да се втрият в драскотина за перфектно ремонт, което помага да се възпроизвежда зърното на дървото.
Вземете втората пръчка (по-тъмна от първата) и я разтъркайте. С тази пръчка се стремите да запълнете останалата част от драскотината.Scrape the excess wax filler away

Както можете да видите от тази снимка, когато запълвате дървото, не се стремите просто да държите пълнителя на нулата. Тя се излива над ръбовете и трябва да бъде изстъргана.Използвайки предоставения апликатор, изстържете восъка и го драскайте по дължината на драскотината. Ако сте остъргнали другия път, може да извадите част от пълнителя.
Scratched repaired in wood

Тази снимка показва нулата, след като е била ремонтирана.
Ако на този етап не сте били щастливи, просто използвайте ръба на апликатора, за да копаете восъка и да започнете отново.
Можете също така да използвате ръба на апликатора, за да приложите восък в определени области, вместо да го триете, както направихме в това ръководство.


Често задавани въпросиЦВЕТНИ ПАЛИТРИ

Light:

This kit fixes damages to all light shades of wood such as; Ash, Beech, Birch, Maple, Pine and other shades of light wood.

light wax filler 1light wax filler 2light wax wood filler 3light wax wood filler 4light wax filler 5
light wax wood filler shade 6light wax filler colour 7light wood repair wax colour 7light shade wood repair wax 8light wood wax shade 10


Medium:

This kit fixes damages to all medium shades of wood such as; Oak, Teak and other similar shades.

medium wood wax filler shade 1medium  wax wood filler shade 2medium wood wax colour 3medium wax filler shade 4medium wood wax repairer colour 5
medium shade wood filler wax 6medium colour wax wood filler 7medium wax wood filler 8medium wood repair wax 9medium wax wood filler shade 10


Dark:

This kit fixes damages to all dark shades of wood such as; Alder, Mahogany, Walnut & other darkend woods.

Dark shade wood wax filler 1Dark Colour wood filler wax 2Wood filler wax dark shade 3wood repair wax filler 4Wood repair wax dark shade 5
Dark shade wood filler wax 6Wood filler shade 7wood repair wax 8dark wood filler wax 9dark wood wax filler 10

 

Отзиви

Преглед