Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Suede & NuBuck Protector Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Protect all items of Suede & NuBuck. This is an all in one Suede Protector & NuBuck Protector.

Протектор за набук и велурОт 24.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Защитете всички елементи, направени от Suede или NuBuck включително; Дрехи, обувки и ботуши, мебели и тапицерии или чанти.
  • Отблъсква всички петна и държи мръсотия и петната на повърхността, осигурявайки пълна защита за вашия Suede или NuBuck
  • Подхранва и освежава кожата, така че да изглежда като нова.
  • Ароматизира с аромат на естествена кожа.

Suede & NuBuck Protector се използва като основен компонент за грижата и поддръжката на предмети, изработени от деликатен велур или набук. С помощта на нашите съвременни технологии за защита Suede & NuBuck Protector осигурява изключително издръжлива, невидима бариера на повърхността на кожата, която ефективно отблъсква всички масла,  вода и други замърсявания, предлагайки пълна защита в един, лесен за използване продукт. 

Редовното използване на Suede & NuBuck Protectorпомага за лесното почистване  на петна, лекета, мръсотия и други замърсители. Просто почиствате с помощта на Suede&NuBuck Cleaner. Защитната бариера, помага да се блокира мръсотията на повърхността, а не да проникне навътре в кожата.

Protective Barrier

Тук можете да видите как защитната бариера е държала течността на повърхността, докато без Protector течността е попила, причинявайки петна.


Подходящ за:

Suede & NuBuck Protector е подходящ за всички изделия от набук и велур;

Дрехи и якета
Обувки и ботуши
Мебели и тапицерии
Автомобилни салони
Дамски чанти
Всякакви изделия от набук и велур.

Покривност и срок на годност

250ml от Suede & NuBuck Protector е достатъчно, за да защити напълно голяма част от дрехите, като яке около два пъти, или средната ви чанта или чифт ботуши няколко пъти, когато се използва в съответствие с инструкциите.

Ако се съхранява на хладно и сухо място в оригиналния си контейнер и с плътно прикрепен капак, Suede & NuBuck Protector има функционален срок на годност от години, без опасност да излезе или да намали ефективността му с течение на времето.

Инструкции

Стъпка 1.

Почистете кожата с Suede & NuBuck Cleaner .

Стъпка 2.

Разклатете добре препарата и напръскайте върху кожата, така че да се намокри.

Стъпка 3.

Оставете кожата да изсъхне

Стъпка 4.

Нанасяйте веднъж на всеки три месеца, ако продуктът се използва ежедневно, или два пъти годишно, ако не използвате изделието ежедневно. 

Следвайки тези инструкции вашите велурени или набук елементи ще бъдат напълно защитени от замърсяване и петна през цялата година, което ги прави по-лесни за почистване и поддръжка и  ги съхранява свежи и нови за по-дълго време!

Отзиви

Преглед Грижа за Велур и Набук