Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Remove It! Tea & Coffee Stain Remover Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Perfect for tea stain removal and coffee stain removal. Remove It! can also be used to remove discolouration caused by any other type of stain.

почиства петна от кафе и чай  • Специално формулирана, за да разбие упоритите петна за чай и кафе
  • Бърз и лесен за използване
  • Подходящ за употреба върху всички тъкани, включително деликатни продукти като вълна и коприна
  • Рентабилна алтернатива на повикване на професионалист или замяна на елемента
  • Може да се използва за други видове петна!

От 27.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


The 'Remove It!' Tea & Coffee Stain Remover е мощен редуктор, използван за премахване на петна от чай и кафе върху всички тъкани, платно или текстил.

Високоефективен почистващ препарат за петна, специализиран в отстраняването на петна от чай и кафе, ще се справи с най-упоритите области, дори и в случаите на обезцветени или избледнели петна, където са били използвани други продукти, но не са успели да премахнат 100% от петна.


'Remove It!' Tea & Coffee Stain Remover Е формулирана така, че да не е агресивна към влакнестата структура на тъканите, върху които се използва, като същевременно остава мощен и бързо действащ отстраняващ петна.
За допълнителна информация относно продуктите, които са подходящи за петна, различни от тези, причинени от разливане на чай и кафе, моля, обърнете се към нашата Fabric Stain Removal Chart.

 

 


Подходящ за:


Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureCar Seat or InteriorHandbagShoes, Boots or FootwearJackets or Clothing

Подходящ е за всички тъкани и текстилни изделия, дори деликатни като вълна или коприна, и е идеален за отстраняване на петна, причинени от чай или кафе, на обикновени предмети като дивани, столове и тапицерии, килими, дрехи, чанти, обувки И интериора на автомобилите.

Чай и кафе

Покривност и срок на годност

250ml Tea & Coffee Stain Remover е достатъчен за 15-25 петна.

Това покритие може да се увеличи или намали в зависимост от размера и упоритостта на следените петна.

Ако се съхранява на хладно и сухо място, с капак плътно закрепен, почистващият препарат за чай и кафе ще издържи години наред с оглед на ефективния и използваем живот.

Инструкции

Стъпка 1.

Винаги тествайте на незабележимо място, преди да продължите. Проверете за стабилност на боята, промяна на цвета и промяна на текстурата. 

Разрежда се 10 ml  прах с 100 мл студена вода и се пръска върху петното. Разтърква се с мека четка за дрехи или кърпа и се оставя за 15-30 минути да подейства. 

Стъпка 2.

Попийте със чисто парче хавлиена кърпа,като почнете от  външната страна на петното към центъра. Не търкайте. Оставете да изсъхне. Процедурата се повтаря, ако петното не е изчезнало. 

Стъпка 3.

След отстраняване на петното почистете с  Fabric Cleaner & Spotter .

Отзиви

Преглед Премахване на петна от текстил и тъкани