Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Wood Cleaner Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Removes stubborn dirt, grease and grime from all wooden surfaces.

Почистващ препарат за дървоПремахва никотинови натрупвания
Премахва натрупвания от спрейове
Премахва вакси
Премахва мазнини
Премахва петна от вода.

От 19.20 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

Wood Cleaner  е безопасен за дървесината .Подходящ за използване върху всички дървени повърхности. Лесен за употреба той е в състояние да премахне стари замърсявания. 

Съвременни дървени повърхности

Wood Cleaner е идеален за поддържане на чиста повърхност на всички съвременни облицовки от дърво и може да се използва за премахване на упорити, почистване на подови настилки, петна от храни и течности. 

Стари дървени повърхности

Както мебелите, така и подовите настилки с възрастта мръсотията попива на дълбоко и дори може да оцвети дървото, особено ако дървото не е било защитено. Wood Cleaner почиства в дълбочина, за да премахне упоритите петна и силно замърсяване. 


Подходящ за:

Wood Cleaner е формула на водна основа и така е напълно безопасна за употреба върху всички видове дървени повърхности, модерни и стари. Подходящ е за леко почистване на дървените повърхности, за да поддържа чист външен вид, но може да се използва и за дълбоко почистване на замърсена и замърсена дървесина.

Идеален за почистване на;

Лакирани дървени повърхности
Нелакирани дървени повърхности
Ламинирани повърхности
Домашни и градински мебели
Дървени подове, ламинирани и декинг

Може да се разреди 2:1 (Wood Cleaner:вода) за регулярно почистване.

Покривност и срок на годност

Ако се държи на хладно и сухо място с капак плътно закрепен, Wood Cleaner има срок на годност до 5 години. В някои случаи, когато продуктът е бил сложен за дълъг период от време, без да се използва, той трябва да се разклати добре, преди да се постави върху дървото ви.

Инструкции

Регулярно почистване

Разклатете добре бутилката. Напръскайте Wood Cleaner върху памучен плат и търкайте в дървото с кръгови движения. Мръсотията ще бъде поета от кърпата, когато това се случи, за да се предотврати разпространението на мръсотията обърнете кърпата от към чистата страна и продължете да почиствате. Упражняването на по-голям натиск може да се прилага при почистване на необработено дърво, тъй като дървесината е абсорбирала мръсотията се изисква по-агресивно търкане. 

Почистване в дълбочина

Разклатете добре бутилката. Напръскайте Wood Cleaner върху памучна кърпа и втрийте с натиск в повърхността. Това веднага ще отстранит замърсяването, но ако мръсотията е силно вкоренено може да се наложи да се използва шкурка, за дълбоко почистване на дървото. Напръскайте директно върху дървото и изтъркайте повърхността с шкурка. С това почистващо действие ще се образува  пяна, която ще абсорбира мръсотията. Избършете с памучна кърпа, за да се разкрие една прекрасна чиста дървена повърхност. 

Поддръжка

След почистване на дървото, трябва да го обработите с масло за дърво или восък. Ние разполагаме със собствена гама от отлични масла и восъци, които можете да изберете от нашият on-line магазин.

Често задавани въпросиОтзиви

Преглед Почистване на дърво