Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Wood Reviver Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Wood reviver cleans feeds wood. A french polishers restorative used to remove the build up of wax and polish on all wooden surfaces.

Възстановяващ препарат за дървоОт 24.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Безопасен за употреба върхувсички видове дървесина
  • Перфектен за съживяване на мебели
  • Съдържа натурални масла подхранващи дървото
  • Помага срещу избледняване
  • Не съдържа разтворители, силикони и абразиви
  • Премахва всякакви наслоявания по дървото

Wood Reviver - Естественият, но мощен възстановителен, Wood Reviver се основава на 100 годишна рецепта за френски полировки, актуализирана и усъвършенствана чрез съвременни технологии. Лесен за използване и подходящ за всички дървени повърхности, той ще възстанови дървения материал в първоначалното си състояние без използването на разтворители, абразиви или силикони.

kitchen cupboardВ кухнята Wood Reviver е особено полезен. Идеален за използване върху кухненски шкафове, ще премахне всичкта мазнина и мръсотия от кухненските шкафове и органичните масла ще възстановят блясъка на дървото. Wood Reviver ще премахне всички ивици и петна, причинени от измиване със сапунена вода, не се препоръчва измиване на кухненските шкафове със сапунена вода, защото ще изсуши дървото. Съдържа натурални масла, които ще подхранят дървото и ще съживят изсъхналият външен вид.


Напоете кърпа с препарата и я оставете в херметична найлонова торбичка - това ще продължи 1 месец почиствате  шкафовете Ви многократно.

kitchen cupboardWood Reviver е също така чудесен за употреба на антики. Много антики и стари мебели могат да съдържат натрупване на мръсотия и стар лак, създавайки тъп и лепкав външен вид на дървото. Wood Reviver ще премахне това натрупване (може да отнеме няколко приложения) безопасно, тъй като не съдържа разтворители или абразиви.

Той е отличен реставратор на дървесината, съдържащ естествена смес от масла и восъци, което го прави идеален за възстановяване на стари мебели.


Подходящ за:

Wood Reviver е безопасен да се използва върху всички видове дървесина и може да се използва за лесно възстановяване и подобряване на естествената красота на всички дървени предмети в дома, както антични, така и модерни.

Премахва никотина и дима.
 Премахва натрупването на спрейове за полиране.
 Премахва вакси
 Премахва мазни натрупвания.
 Премахва петна от вода

Wood Reviver е идеален за използване върху UPVC, меламин, formica и contiboard повърхности. За разлика от повечето домакински почистващи препарати Wood Reviver няма абразиви, така че няма да надраскат повърхността, което го прави идеален за използване на лодки, автомобили и каравани.

Покривност и срок на годност

Една 250-милилитрова бутилка Wood Reviver, когато се използва за рутинна поддръжка и грижи, обикновено е достатъчна, за да се третират многократно всички дървени мебели и осветителни тела в средното ви домакинство, много малко се използва в този процес, ако се прилага правилно.

Когато се справяте с тежко натрупване на мръсотия или восък / лак върху дърво, покритието може да бъде значително намалено.

Wood Reviver трябва да се съхранява на хладно, сухо място, с капак плътно закрепен, ако се съхранява по този начин, той ще има дълъг срок на годност.

Инструкции

Стъпка 1.

Разклатете добре бутилката преди употреба

Стъпка 2.

Изсипете малко количество в купичка

Стъпка 3.

Напоете мека кърпа с препарата.

Стъпка 4

Извадете кърпата изтискайте я и излейте останалия разтвор обратно в бутилката.

Стъпка 5.

Сега използвайте кърпата за почистване и полиране.

Сега няма нужда да използвате восък или лак. Използвайте Wood Revive редовно.

Ако има остатък от повърхността след почистване, изгладете района с мека кърпа, за да я махнете.

Често задавани въпроси

Отзиви

Преглед Почистване на дърво