Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Heat Mark & Water Stain Remover Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Heat marks and water stains on wood are quite common. Use this specialist product to remove heat marks and watermarks from wood.

Heat Mark & Water Stain RemoverБезопасно премахва всички петна от вода и топлина от дървени повърхности

Oмекотява съществуващия лак върху дървото, което позволява на уловената влага да избяга и след това отново се захваща за перфектно износено и безупречно покритие.

31.20 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта


Топлообменът и почистващото средство за почистване на петна работят върху всички дървени повърхности с нитроцелулозен лак. Продуктът работи чрез безопасно разтваряне на лак, позволявайки на запушената влага, причинена от вода, алкохол или топлина, да избяга. След това продуктът започва да преработва лака и в рамките на няколко часа се връща обратно до нормалното, като ви дава трайно износено и безупречно покритие.

Watermark on wood
Before
Spraying on the Water Stain Remover
During
Stain Removed from the wood
After

Просто напръскайте върху увредената зона и гледайте как тя изчезва


Петна от вода и алкохол

Водата и алкохолът могат да бъдат задържани под лака върху дървото, и се появят бели мъгляви маркери. Тези белези се появяват като петна на финала. Когато се напръска върху дървото, продуктът освобождава уловената влага, отстранявайки петна.


Петна от чаши

Горещите предмети често причиняват водни знаци върху дърво във формата на пръстени. Когато поставите горещ предмет върху дървена повърхност, топлината може да доведе до кондензация под лак, който се появява във формата на горещия обект, поставен надолу, напр. Чаша оставя пръстен. Това е просто уловена водна струя и се отстранява, когато продуктът се пръска върху дървото.
Подходящ за:

Подходящ за отстраняване на маркировки от маси, столове, бюра, работни плочи и други дървени мебели или фитинги, които са завършени с нитроцелулозен лак. Топлинен маркер и препарат за отстраняване на петна от вода е идеален за справяне

tick Петна от вода
tick Петна от алкохол
tick Петна от топлина

Не е подходящ за дървесина, която има маслени или восъчни покрития.

Ако имате петна от вода или топлинни белези върху тези видове дървесина, използвайте инструмента за почистване на дървесината, за да ги махнете.

Покривност и срок на годност

150 ml от този продукт трябва да осигурят достатъчно количество, за да се справят с множество топлинни белези или водни петна върху дървените ви мебели. Количеството на продукта, използван за всяко оцветяване, ще варира при всяко приложение, в зависимост от дебелината на лак и тежестта на щетите.

Ако се съхранява в изправено положение, в оригиналната опаковка и на хладно и сухо място, има срок на годност от приблизително 2 години

Инструкции

Не използвайте при стайна температура под 20 ° C или при влажност над 70%, тъй като в противен случай повърхността ще се превърне в "бяла".

Стъпка 1.

Почистете внимателно дървото, за да сте сигурни, че всички мазнини, лакове, продукти за поддръжка и мръсотия са премахнати. Тези замърсители ще действат като преграда върху дървесината, предотвратяващи правилното функциониране на спрея, затова е много важно да работите върху чиста повърхност.

Стъпка 2.

Винаги тествайте върху незабележима област преди да третирате петна. Нанесете продукта върху оцветената област с равномерно покритие, така че повърхността да се намокри леко. Забележка: Когато пръскате върху вертикална повърхност, нанесете много тънко покритие, за да избегнете изтичане.

Стъпка 3.

Оставете за 30 минути и ако петното все още е видимо, повторно нанесете друго покритие.

Стъпка 4.

Когато петното изчезне, изчакайте 3 часа, преди да докоснете областта, за да позволите на продукта да твърди лака. След това дървото може да се поддържа по същия начин както преди.

Често задавани въпросиОтзиви


Други подходящи продукти

Хавлиени кърпи

Хавлиени кърпи

Абсорбираща хавлиена кърпа за всички видове почистване

От 3.60 лева

Преглед на продукта

Преглед