Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Wood Wax Care Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Ideal cleaning & maintenance kit for wooden furniture. Designed to clean and wax all wooden surfaces.

Почистващ препарат и пчелен восък за дървоСъдържа
500ml Wood Cleaner - 28.80лв
200ml Beeswax Polish - 19.08лв

Нормална цена 47.88, СЕГА САМО 

39.90 лева

Наличен и готов за доставка

Количество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

Идеалното решение за поддържане на всякакъв вид дървени повърхности, нашият комплект Wood Wax Care осигурява всичко, от което се нуждаете, за почистване и повторно нанасяне на всички голи дървени повърхности и дървени мебели в дома.

Комплектът включва:

Wood Cleaner - 500ml

Wood Cleaner е безопасен за дървесината .Подходящ за използване върху всички дървени повърхности. Лесен за употреба той е в състояние да премахне стари замърсявания. 

Beeswax Polish - 200ml

Пчелен восък – подхранва, защитава и увеличава блясъка на всички дървени повърхности – натурални и лакирани. Подходящ за:

Комплектът за грижа за дървесината е подходящ както за модерна, така и за антична дървесина, включително дървени фурнири. 

Идеален за;

 Лакирани дървени повърхности
 Нелакирани дървени повърхности
 Ламинирани повърхности
 Домашни и градински мебели
 Дървени подове, ламинирани и декинг

Покривност и срок на годност

200 мл Пчелен восък ще покрие площ от прибл. 3m²!

500 ml от Wood Cleaner за почистване на дървесина трябва да са достатъчни, за да почистите дървените мебели в дома ви със средни размери няколко пъти.

Точният обем използван почистващ препарат ще варира значително в зависимост от повърхността, вида и вида на дървесината, както и количеството натрупана мръсотия.

Ако се съхранява на хладно, сухо място, с капаци здраво закрепени, всички продукти в този комплект ще продължат години без да изсъхнат или да се изпарят.

Инструкции

Почистване на дървото с Wood Cleaner

Начин на употреба

Регулярно почистване

Разклатете добре бутилката. Напръскайте Wood Cleaner върху памучен плат и търкайте в дървото с кръгови движения. Мръсотията ще бъде поета от кърпата, когато това се случи, за да се предотврати разпространението на мръсотията обърнете кърпата от към чистата страна и продължете да почиствате. Упражняването на по-голям натиск може да се прилага при почистване на необработено дърво, тъй като дървесината е абсорбирала мръсотията се изисква по-агресивно търкане. 

Почистване в дълбочина

Разклатете добре бутилката. Напръскайте Wood Cleaner върху памучна кърпа и втрийте с натиск в повърхността. Това веднага ще отстранит замърсяването, но ако мръсотията е силно вкоренено може да се наложи да се използва шкурка, за дълбоко почистване на дървото. Напръскайте директно върху дървото и изтъркайте повърхността с шкурка. С това почистващо действие ще се образува  пяна, която ще абсорбира мръсотията. Избършете с памучна кърпа, за да се разкрие една прекрасна чиста дървена повърхност. 


Пчелен восък

Начин на употреба

Преди да нанесете пчелният восък се уверете, че дървото е чисто и обезпрашено.

Нанесете восъка върху кърпа и втрийте в дървената повърхност по посока на жилките на дървото. Изчакайте 3-4 минути и след това полирайте с кърпа до блясък.

Ако до сега дървото не е третирано с восък е хубаво да нанесете 2 слоя от восъка за по-добра защита.

Отзиви

Преглед Почистване на дърво